- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zastanawia mnie brak konsekwencji w pakietach. Rozmowy bez limitu do wszystkich (31dni) -> 25zł, Rozmowy i SMSy Bez Limitu Do Wszystkich -> 26zł. Rozmowy i SMSy Bez Limitu Do Wszystkich i pakiet internetu -> 25zł. Nie było by lepiej. Rozmowy bez limitu do wszystkich (31dni) -> 15zł. Rozmowy i SMSy Bez Limitu Do Wszystkich -> 20zł. Rozmowy i SMSy Bez Limitu Do Wszystkich i pakiet internetu -> 25zł. To co jest obecnie to tylko jeden pakiet ma sens Rozmowy i SMSy Bez Limitu Do Wszystkich i pakiet internetu -> 25zł. Reszta do skreślenia bo to jakieś nieporozumienie (nawet jak jakiś pakiet to Promocja), warto to przemyśleć.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety bez limitu
Inna rzecz która mnie wkurza, dlaczego pakiety się nie kumulują, nie można jednorazowego pakietu przedłużyć cyklicznym czy ponownie aktywować jednorazowy bez utraty resztek pakietu, to co nie wykorzystałem dlaczego jest zabierane, to bardzo złe podejście do klienta, inne sieci to poprawiły, to nie początki Ery GSM gdzie zaczęta minuta połączenia w prepaid kosztowała 2zł z hakiem, warto zadbać o klienta, pozostanie obecny a i nowy przyjdzie, chyba że klient prepaid to zło konieczne które zysku nie przynosi prawie, wtedy nic nie zmieniajcie bo zysk spadnie, podnieście stawki i trwajcie w XX wieku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety bez limitu
Nie mamy takiej kategorii pomysłów a szkoda...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety bez limitu
Tak jak zauważył @Piotrekk85 w pomysłach nie ma jeszcze kategorii związanej z pakietami, dlatego temat przeniosłem do ogólnej dyskusji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety bez limitu
Ja używam pakietu 200 min. i sms za 14 zł.i nie narzekam. I tak go nie wykorzystuję...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety bez limitu
Brak kategorii to chyba nie problem, wypadało by takową stworzyć, lużna dyskusja niczego nie zmieni, więc pozamiatane, temat/pomysł umarł:|
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety bez limitu
Zasadniczo to był poryw, normalnie bym takich 2 Pomysłów nie dał, mi to co jest pasuje, mogę i 500zł wydać na prepaid miesięcznie w Orange, Bonusy/Promocje mnie nie rajcują, ale ogół ten mniej majętny szuka Okazji/Bonusów, korzysta Orange i klient ten niszowy ale jednak, ja odpuszczam Temat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety bez limitu
Tak na koniec, głosowanie i by się wyjaśniło kto za a kto przeciw, założeniom Tematu, oby ktoś to kiedyś wprowadził w życie, co w porywie popisałem.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »