- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam mam pytanko. Przez przypadek wyłączyłem aktywną usługę rozmowy sms mms bez limitu + pakiet GB usługa odnawialna , czy ona będzie nadal aktywna i dalej będę miał zniżki za granicą czy muszę wykupić nowy ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MemoArmani_ jak wy łączyłeś przez aplikację, to chwilkę trwa wyłączanie pakietu, zanim się dane przetworzą, dlatego przez pewien czas po wyłączeniu mogłeś jeszcze dało się z tego pakietu korzystać.
Dzwonienie na infolinię BOK miało na celu potwierdzenie, czy skutecznie udało się wyłączyć pakiet. Będąc za granicą informacje między operatorami wolniej przepływają, a i sama aplikacja ma spore opóźnienia w odświeżaniu informacji. Podejrzewam, że już pakiet jest dezaktywowany, więc jak chcesz z niego dalej korzystać, to będziesz musiał na nowo aktywować. Jest promocja za pół ceny, to taka dobra wiadomość w całym zamieszaniu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet rozmowy sms internet
@MemoArmani_ jak wyłączyłeś tą usługę, to ponowne jej włączenie pobierze opłatę 30 PLN. Żeby dalej z tej usługi korzystać, należy ję ponownie włączyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MemoArmani_ teraz jest promocja na ten pakiet i za 1/2 ceny można go aktywować 😉
Odnawialna | 15 zł | sms | CYKL pod 816 |
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MemoArmani_ faktycznie, jest promocja, jak wspomniał @Anonim
Możesz uruchomić pierwszy miesiąc za połowę ceny (15 PLN), a następne już są po 30 PLN.
Wyślij SMS-a:
wersja jednorazowa: START pod numer 815
wersja cykliczna: CYKL pod numer 816
Wysłanie SMS-a jest bezpłatne, pobierana jest tylko opłata za pakiet.
Szczegóły:
https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte#bez-limitu-25-obecny-klient
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie o to pytałem, czy on jest nadal aktywn według mnie tak bo wyłączyłem, ale ważność jest bo to odnawialne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MemoArmani_ jak wyłączyłeś pakiet, to pewnie za jakiś czas zostanie dezaktywowany. Może to nie nastąpić od razu, ale pewnie będzie wyłączony.
Najlepiej sprawdzić dzwoniąc do BOK: +48 510 100 100
Konsultant powinien potwierdzić, czy udało się Tobie wyłączyć ten pakiet skutecznie, czy dalej funkcjonuje, bo błędnie poszło polecenie wyłączenia pakietu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MemoArmani_napisał(-a)Nie o to pytałem, czy on jest nadal aktywn według mnie tak bo wyłączyłem, ale ważność jest bo to odnawialne
Jeśli wyłączyłeś pakiet, to przepadł, zaraz na starcie po aktywacji, jak wyłączysz pakiet, to istnieje szansa na ponowną aktywację, ale pakiet nie może być wykorzystany, jak w trakcie korzystania z pakietu go wyłączysz (1/2 okresu) to przepadł bez powrotu, pozostaje włączyć szybko ten promocyjny odnawialny za 15zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MemoArmani_ co zrobiłeś, że pakiet mógł zostać wyłączony? Wyłączyłeś go przez konto Mój Orange, wysłanie SMS-a, czy przy użyciu kodu USSD (*101*1*0#)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange kurcze przez przypadek , dzwoniłeś do mnie nie mogę odebrać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MemoArmani_ Witaj gdy wyłączony Pakiet zostanie to przepada jego Aktywność nie ma go . W tym przypadku musisz go ponownie aktywować co powoduje kolejna opłatę.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »