- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, wlasnie kupilem sobie pakiecik 500mb na 30 dni za 5zl kase mi wzielo z konta potem chce sobie wejsc na aplikacje a tu nie ma internetu mysle sobie co jest przeciez kupilem pakiet minute temu, sprawdzam i sie okazuje ze ten pakiet nie jest dostepny w mojej taryfie.... mimo ze na tej stronce pisze http://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4003485934,article.html ze "Pakiety są dostępne we wszystkich taryfach Orange na kartę." czuje sie troche oszukany, ktos mi jest w stanie pomoc ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Po pierwsze nieraz trzeba odczekać jakiś czas na przyjcie zlecenia, po drugie, jeżeli masz jakiekolwiek problemy związane z usługami na swoim koncie, zgłoś to do BOK, najlepiej bezpłatnie przez appkę Mój Orange, lub 510100100. Tutaj nie mamy możliwości wewnętrznej weryfikacji danych na koncie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet internetowy 500MB/30dni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
co masz na myslisz ? moglbys to rozwinac jakos ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Po pierwsze nieraz trzeba odczekać jakiś czas na przyjcie zlecenia, po drugie, jeżeli masz jakiekolwiek problemy związane z usługami na swoim koncie, zgłoś to do BOK, najlepiej bezpłatnie przez appkę Mój Orange, lub 510100100. Tutaj nie mamy możliwości wewnętrznej weryfikacji danych na koncie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kuba91 napisał(-a):Witam, wlasnie kupilem sobie pakiecik 500mb na 30 dni za 5zl kase mi wzielo z konta potem chce sobie wejsc na aplikacje a tu nie ma internetu mysle sobie co jest przeciez kupilem pakiet minute temu, sprawdzam i sie okazuje ze ten pakiet nie jest dostepny w mojej taryfie.... mimo ze na tej stronce pisze http://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4003485934,article.html ze "Pakiety są dostępne we wszystkich taryfach Orange na kartę." czuje sie troche oszukany, ktos mi jest w stanie pomoc ?
Komenda do tego pakietu to ILE500 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komenda to ILE500 a nie ILE.
W wersji jednorazowej to nr 260, w cyklicznej 261.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kuba91, zweryfikuj proszę, czy zaznaczenie mojego posta jest na pewno rozwiazaniem Twojego problemu 🙂 Nie wiemy jak do tąd, czy odczekałeś chwilkę na aktywację pakietu, czy też wysłałeś zapytanie o treści podanej przez kolegów powyżej 🙂 Odnieś się do sposobu rozwiązania problemu...
Pozdrawiam