Orange wyłącza od stycznia'20 album MMS i skrzynkę MMS z MultiBOXa

ROZWIĄZANE

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21570
  • 62802
  • 860

To teraz dzięki @Jarek mamy dokładnie wyjaśnione, co zostanie usunięte Emotikon: Mrugający

• 21570
  • 62802
  • 860

Nasunęło mi się jeszcze pytanie. Co w takim razie z osobami, które nie są jeszcze użytkownikami Orange, a chcą dowiedzieć się na NO o ofercie? Przecież aby zadać pytanie trzeba się zarejestrować. Czy dla nowych osób jest jakiś czas przewidziany, zanim konto bez przypisanego numeru Orange zostanie usunięte?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@ketrasaArtur , dostęp rejestracyjny do forum NO możesz mieć bez usług w Orange "od ręki" Emotikon: Szczęśliwy

• 21570
  • 62802
  • 860

Na chwilę obecną jeszcze skrzynka MMS jak i albumy w MultiBox-ie i Bramce MMS są dostępne. Być może coś się opóźnia, więc nie od razu będzie usunięte lub stopniowo będzie zabierany dostęp.

mms_multibox.jpgmms_bramka.jpg

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33104
  • 40664
  • 1403

Komunikat jest mało precyzyjny. Trzeba zrozumieć korpo-jezyk Orange by to dobrze zrozumieć.

• 21570
  • 62802
  • 860

Jeszcze dodam, że konta MMS i albumy w MulliBox-ie nie są jeszcze usunięte w ofercie na kartę. W abonamencie już nie mam dostępu:

mms_multibox_abonament.jpg

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33104
  • 40664
  • 1403

A miałeś wcześnie dostęp w abo na tym numerze?
Numer jest nadal aktywny w sieci?

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6238
  • 23

Czyli można by rzec, że nie masz konta www - bo ja mam wszystko na swoim miejscu @ketrasaArtur  Emotikon: Zaskoczony

• 21570
  • 62802
  • 860

@Piotrekk85 numer nadal jest aktywny w sieci Orange. Kilka dni temu miałem jeszcze dostęp do MMS-ów w MultiBox-ie, ale podejrzewam, że to jest już zamknięty dostęp zgodnie z informacją, która już od dłuższego czasu jest podawana o likwidacji MMS-ów.

@wscieklaewka dostępu do NMO nie mam, ale jak się loguję starym sposobem, czyli loginem lub numerem telefonu, to mam dostęp do NO oraz do MultiBox-a Emotikon: Mrugający

Nie mogę tylko sprawdzić przez stronę internetową stanu konta i usług, bo jak próbuję wybrać, to przerzuca mnie na logowanie e-mailem Emotikon: Mrugający

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6238
  • 23

Toż ja tak samo się loguję jak Ty ( czyli login i hasło takie jak w starym Orange ) w Multi Box, i mam wszystko na swoim miejscu czyli skrzynka mailowa, SMS, MM-s. Coś u Ciebie rzeczywiście nastała poważna awaria 😞