- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange - nowe pakiety GB przy przeniesieniu
Dziękuję za pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Damix Zaznacz proszę najlepszą odpowiedź z powyższych, jako rozwiązanie, to pomoże innym użytkownikom szybko odszukać informację.
[edit]
Uppss @Piotrekk85 masz rację.
@krzysztof_jezak do Ciebie prośba jak wyżej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Helo, wczoraj był kurier 😉 Zobaczymy, jak pójdzie proces przeniesienia 😉 Jeżeli ok., to numer zostanie w orange 🙂 Zasięg na testowym nju był dobry, to i w sieci "matce" powinien być chyba dobry 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ponownie 🙂
Numer przeniesiony dzisiaj. VM przestało działać o godz. 24, a rano włozona karta od orange. Uruchomione, doładowane za 200 zł, ważność konta 12 miesiący, Grunwald ważny też 12 miesięcy 🙂 Nastepne doładowanie za 6/7 miesięcy 🙂 Mój orange świetnie działa na komputerze ! Szybko wyłaczona poczta, włączona blokoda z nr zastrzezonych.
Zasięg w domu (poza miastem) porównywalny z VM. W VM LTE, a w orange H+ ale jakby internet stabilniejszy. Pingi po 20-40, Pobieranie w granicach 20 mb, tyle samo wysyłanie. W centrum miasta (Radom) zasięg VM (czytaj: play) był zdecydowanie lepszy. Pobieranie było w granicach 70 mega, przy 30 mega wysyłanie. Orange w granicach 30-40 mega.
Niestety aplikacje mobilne, zarówno mój orange i wifi calling, to porażka 😞 Mój orange cały czas się zawiesza, a jak sie nie wiesza, to nie mozna nic otworzyć. Sprawdzone na dwóch telefonach: honor 8 i oneplus x. Aplikacja virgin zdecydowanie bardziej dopracowana i lepsza. I przede wszystki działa! To samo z wifi calling. Nie da się skonfigurować. Od godz.7 rano pokazuje, że konfiguracja może potrwac 10 minut, a to już 6 godzin 😞
Takie pierwsze podsumowanie po przenosinach.
- « Poprzedni
- Następny »