- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Szykuje mi się wyjazd na weekend do Czech. Chciałbym pojechać tam z internetem tylko pytanie czy jeżeli kupię sobie pakiet elastyczny 10dni/10GB (0,6GB w roamingu) to będzie mi to działało w miarę stabilnie?
Może być również ten wyższy pakiet. Nie mówię nie większej ilości danych do pobrania
Pytam bo ogólnie pakiety jednorazowe 300MB/15zł to bieda straszna 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, część do wykorzystania w UE możesz wykorzystać automatycznie, nie musisz nic wpisywać, włączać 🙂
Pozostały limit zawsze sprawdzić SMS-em o treści ILE pod 8095. Dostaniesz też wtedy informację, jakie są obecnie opłaty jakie są pobierane za korzystanie z roamingu 🙂
Warto zapoznać się z zasadami i Cennikiem usług w roamingu. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Free na kartę - pakiet elastyczny 10dni/10GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Free na kartę - pakiet elastyczny 10dni/10GB
Ma znaczenie wielkość pakietu 🙂 mam rozumieć że jeżeli wezmę pakiet elastyczny to ta część roamingowa ma znaczenie i będę mógł z niej skorzystać bez jakiegoś specjalnego kodu?
Jak sprawdzić jaki % już został wykorzystany takiego pakietu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, część do wykorzystania w UE możesz wykorzystać automatycznie, nie musisz nic wpisywać, włączać 🙂
Pozostały limit zawsze sprawdzić SMS-em o treści ILE pod 8095. Dostaniesz też wtedy informację, jakie są obecnie opłaty jakie są pobierane za korzystanie z roamingu 🙂
Warto zapoznać się z zasadami i Cennikiem usług w roamingu. 🙂