- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Free Na Kartę zamiana środków na dni bez limitu
Oki, ale wg to mnie całkiem fajna zmiana. Gdybym używał telefonu od święta i miał ofertę na kartę to bym się cieszył, że z dnia na dzień nie stracę możliwości dzwonienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow zgadzam się z Tobą. Jednak jak wiadomo są tacy, którzy chcieli by inaczej. Po prostu trzeba czytać regulaminy i wybirać świadomie, a myślę, że każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glutnapisał(-a)@atlas_cudow tu nie chodzi o kwotę dla pojedynczego klienta. Tylko o praktyki, które według urzędników są "nie udciwe".
Jakie nieuczciwe?
Informacja o nowej funkcjonalności oferty na kartę została podana z wystarczającym wyprzedzeniem czasowym. Nawet indywidualnie każdy dostał informację SMSem.
To jest oferta na kartę prepaid i obowiązuje pełna wolność wyboru i nie ma kar jak w przypadku abonamentu.
W każdej chwili możesz przenieś numer do innego operatora. Złotówki odzyskasz pomniejszone o 20zł. Jak jak mniej to nić nie dopłacasz za przeniesienie.
Dokonując doładowań nie należy przesadzać nie wiedząc na co i jak je wykorzystamy.
PS.
Najbardziej w ofercie na kartę odczułem likwidacją archiwalnych usług:
Skarbonka
Masz Minuty
Konto promocyjne i bonus na nie za systematyczne doładowanie za co najmniej 25 zł co 24/25 dni
stary cykliczny NL z licznikiem odnowień i zwiększającym się bonusem GB
Z ustawionego przelewu cyklicznego 5 zł co 7 dni nadal korzystam i jak przychodzi to systematycznie przedłużam cykliczny NL przez częściową próbę aktywacji jednorazowego NL na 93 dni od 10.03.2026.
Te archiwalne usługi zapewniały pełną funkcjonalność 2 numerów.
PS 2. Jakbym zachował stare kółeczko przelewów cyklicznych SMS dla kilku numerów to nowa funkcjonalność namieszałaby.
Przed wykorzystaniem 5 zł z przelewu SMS:
Po wykorzystaniu 5 zł z przelewu SMS:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciekawi mnie jak ci się nabierało 8248 GB w szufladce BIZD.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 " nie udciwe" według urzędników, mi osobiście się podoba.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tyle TB... taki to pożyje hehe
ciekawe skąd tyle ma, pewnie nakrat sie gangster jeden #pdk
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912napisał(-a)Ciekawi mnie jak ci się nabierało 8248 GB w szufladce BIZD.
Poranne klikanie w MO w dniu 1.10.2025 dało około a nawet ponad 7 TB.
PS. Post z informacją o działającym błędzie na forum Telepolis został podany moderacji, aby dać czas na nawet szybką poprawę błędu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zobacz tu https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/orange-free-Bez-limitu-6TB/m-p/461010#M31320
Wystarczy ok 15-20min i wykupić usługę na kilka miesięcy i można mieć pakiet praktycznie bez limitu. Korzystajcie póki nie załatają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Archinapisał(-a)Zobacz tu https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/orange-free-Bez-limitu-6TB/m-p/461010#M31320
Wystarczy ok 15-20min i wykupić usługę na kilka miesięcy i można mieć pakiet praktycznie bez limitu. Korzystajcie póki nie załatają.
Właśnie, że względu na zmiany w NL już zaraz po zapowiedzi zmian i utrudnione korzystanie z zawieszenia NL cyklicznego skorzystałem na drugim numerze z którego są przelewy SMS, z około 3 dniowego okienka przejścia na jednorazowy NL bez straty GB w NL. NL cykliczny zostawał permanentnie wyłączony przez system, ale zamrożone GB w NL były pamiętane jeszcze przez nieco ponad 3 dni. Teraz pewnie też to można zrobić, ale okienko przejścia trwa tylko te nieco a raczej nawet niemożliwe.
Załatanie przez całkowitą likwidację podwojenia bonusu za aktywację/próbę aktywacji w MO nie jest według mojej oceny biznesowo opłacalne. I tak liczą się dni ważności, a to poprawili.
Poprawę dni ważności sprawdziłem, ale nie sprawdzałem czy jakieś kolejne poprawki nie przywróciły znowu jakiś błędów w dniach ważności przy próbie aktywacji jednorazowego NL na 365 dni.
PS W uzupełnieniu do poprzedniego postu przypomnienie starego screenu:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pojawił się osobny regulamin ''okres aktywny bez limitu''
- « Poprzedni