- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odzyskanie numeru. Jest jakakolwiek szansa?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja widziałam ostatnio wpis osoby oburzonej, że straciła numer w innej sieci. Jak oni tak mogli. To dla niej tak krytycznie ważny numer. Ma podany w wielu miejscach do kontaktu. Ja się zastanawiam jak mając ważny numer można nie pilnować ważności konta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MORGANpl Wiekszość osób nie wie że każdy numer telefonu jest do odzyskania najlepszy sposób aby go oddzyskać jest kontakt z operatorem na infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Powiedzmy że nie każdy,ale jak masz kogoś kto pracuje w dziale technicznym to każdy numer jest do odzyskania po prostu jest to do zrobienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 dalej będę się upierał, że numer, który jest wydany do sprzedaży w formie karty i zalega gdzieś w salonie czy kiosku nie jest do odzyskania...startery nie są do namierzenia i wycofania
Mówimy o normalnym odzyskaniu jak to sam napisałeś , przez konsultanta... Inne nie podlegają dyskusji na forum 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Tu masz rację 100% jeśli numer jest już wydany do sprzedaży to go już nie da się go oddzyskać.
Jeśli natomiast numer telefonu stracił ważność konta lub połaczenia sa zablokowane lub słyszymy w słuchawce że nie ma takiego numeru jest szansa na odzyskanie.
- « Poprzedni
- Następny »