- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skoro numer tymczasowy jest zarejestrowany na moje dane, to co się z nim stanie, jak już zostanie przeniesiony numer docelowy? Czy jest rok zawieszony zanim trafi do pul numerów wolnych?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer tymczasowy po przeniesieniu numeru głównego przechodzi do puli nr wolnych. Tylko gdy numer przenoszony nie przejdzie do Orange to zostaje tymczasowy jako główny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer tymczasowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer tymczasowy.
@ketrasaArturnapisał(-a)Skoro numer tymczasowy jest zarejestrowany na moje dane, to co się z nim stanie, jak już zostanie przeniesiony numer docelowy? Czy jest rok zawieszony zanim trafi do pul numerów wolnych?
numer sie uwalnia i moze go dostac nowy abonent. Twoje dane nie sa juz do niego przypisane.
ja przenosilem nr na poczatku maja i wiem ze juz ktos go dostał i z niego korzysta 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer tymczasowy po przeniesieniu numeru głównego przechodzi do puli nr wolnych. Tylko gdy numer przenoszony nie przejdzie do Orange to zostaje tymczasowy jako główny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer tymczasowy.
Dziś na numer tymczasowy dostałem zestaw SMS-ów konkursowych. Przyszło chyba ze 20. Pewnie poprzedni właściciel aktywnie uczestniczył w konkursach za 3,96 od SMS-a. Pewnie deko kasy wywalił na te nic niedające konkursy.
Dobrze, że to numer tymczasowy, to jakoś przetrzymam do czasu przeniesienia numeru głównego. Komuś wpadnie miłą niespodzianka SMS-owa 🤔