Nowe startery 1625 GB na start?

ROZWIĄZANE

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 226
  • 814
  • 1

• @krycek @Bo przechodzisz ze skumulowanych GB malsymalnie do 6 miesiecy i w pakiecie za 35 zł masz ich mało w porownaniu do 10 TB bez limitu czasowego w OFnK. Ja przejde do Flex gdy zużyje 10 TB bonusu i nie bedzie mi w standardzie +25 GB wystarczac juz. Poza tym w MO wyświetla mimo aktywnej 9600 opcję aktywacji 9900. 
  • @IreneuszCD co wiecej moge w dowolnym momencie wylaczyc 9600 GB a jak bedzie trzeba za rok właczyc rezygnujac z aktywnego stanu GB na promce a potem ponownie aktywować 9900 GB i dziala juz mi nalecialo 4 TB na jednej karcie. (Być moze kumulacja jest do 12 miesiecy) Ale dalo sie ja ponownie wlaczyc i dostać bonus po przerie polrocznej. Czyli wychodzi ze niepotrzebnie szukalam startera z wylaczona domyslnie 9900 GB. Mozna bowiem go wylączyc i pewnie wlaczyc ponownie gdy zajdzie potrzeba. Musze sprawdzic czy na tych dezaktywowanych mam opcke ponownej aktywacji.

• 206
  • 604
  • 1

@Liliennenapisał(-a)

@krycek @Bo przechodzisz ze skumulowanych GB malsymalnie do 6 miesiecy i w pakiecie za 35 zł masz ich mało w porownaniu do 10 TB bez limitu czasowego w OFnK.

Nie no, limit czasowy zawsze jest, w przypadku paczek promo z NL w OFnK to uogólniając miesiąc (za 35 polskich złotych ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

bo przecież w wypadku nieopłacania NL, przechodzi sie w zawieszenie i cały ten bajzel NL w którym @andrzej1441 jako nieliczny odnajduje się jak ryba w wodzie i nam tu pomaga zrozumieć co i jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 226
  • 814
  • 1

@ŁebDoInteresów nie ma. Jest limit czasowy usługi. We Flex masz gorzrj bo jak nie zaplacisz to znika Ci wszystko a w OFnK masz pozostałe mozliwosci i nawet mozesz odzyskac GB. Jesli w OFnK zapewnisz wiecej jak 35 zł miesiecznie masz lepsze warunki. Mowi3 o ilości kumulacji bo we Flex masz maksymalnie kumulację 6 miesieczną po czym powyzej tego przepada. Natomiast w OFnK nic nie przepada GB przechodzą tak długo jak odnawiana jest NL.

• 206
  • 604
  • 1

@Liliennenapisał(-a)

@ŁebDoInteresów nie ma. Jest limit czasowy usługi. We Flex masz gorzrj bo jak nie zaplacisz to znika Ci wszystko a w OFnK masz pozostałe mozliwosci i nawet mozesz odzyskac GB. Jesli w OFnK zapewnisz wiecej jak 35 zł miesiecznie masz lepsze warunki. Mowi3 o ilości kumulacji bo we Flex masz maksymalnie kumulację 6 miesieczną po czym powyzej tego przepada. Natomiast w OFnK nic nie przepada GB przechodzą tak długo jak odnawiana jest NL.

Aa o to ci chodziło, no tak w tym sensie to istotnie jest jak piszesz, dzięki za poprawienie mnie bo to cenna uwaga!