- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe startery 1625 GB na start?
Cuda jakies... na jednym z moich starterów apka pokazuje 2715GB...Prawdopodobnie jakiś błąd
Sprawdzone kodem pokazuje 4x mniej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne to już historia - opcje się wykluczają i nawet jak jest taka opcja włączenia w MO, wypluje błąd, bo już masz promkę 9600. Myślisz, że ja tego nie sprawdzałem? To się mylisz 😉
@4corners przypomnę: *101*01# i przyjdzie sms zwrotny z poprawnym stanem GB z salda BIZD. Można też zadzwonić pod *500 i wysłuchać info o stanie konta i GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@KC_KARLOS jak zdezaktywuhe sie 9600 włacze 9900 xd a cóż mi szkodzi 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie da rady. Promki 9600 nie da się zdezaktywować, chyba, że zmienisz taryfę na nju kartę/subskrypcję lub do Flexa. Nie bądź cwańsza od operatora - nie uda się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@KC_KARLOSnapisał(-a)Nie da rady. Promki 9600 nie da się zdezaktywować, chyba, że zmienisz taryfę na nju kartę/subskrypcję lub do Flexa. Nie bądź cwańsza od operatora - nie uda się.
Przeciez to normalne ze jak sie nie da i zużyje transfer to przejde na Flex. Jestem tak leniwa ze karty mi sie nie chce wyjmować xd
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne Dla Twojej informacji - to NIE JEST 9900 a 9600. Ilość podwyższona o 300 GB dotyczy połączenia promocji 9600 GB przez rok z usługą cykliczną NL+25GB za 35/mc, te 25 GB łączy się z 12x po 800 GB, dlatego taka ilość. A jak ktoś włączy NL+100GB za 50/mc? To otrzyma maks 10800 GB przez rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@KC_KARLOSnapisał(-a)@Lilienne Dla Twojej informacji - to NIE JEST 9900 a 9600. Ilość podwyższona o 300 GB dotyczy połączenia promocji 9600 GB przez rok z usługą cykliczną NL+25GB za 35/mc, te 25 GB łączy się z 12x po 800 GB, dlatego taka ilość. A jak ktoś włączy NL+100GB za 50/mc? To otrzyma maks 10800 GB przez rok.
@KC_KARLOS wiem jak to się liczy. Teraz widzę ze w MO błąd został naprawiony i pisze że 9900 GB jest włączona mimo że wczesniej nie była aktywna.
- « Poprzedni
- Następny »