- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa karta
Witam.
Zakupiłem wczoraj w sklepie kartę z numerem, jaki jest czas oczekiwania na rejestrację?
Jak rejestrowałem starą to została zarejestrowana praktycznie od razu. Gdzieś czytałem, że może to potrwać nawet 2 dni, co dla mnie jest trochę słabe, gdyż potrzebuję telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa karta
Prezes00 napisał(-a):Witam.
Zakupiłem wczoraj w sklepie kartę z numerem, jaki jest czas oczekiwania na rejestrację?
Jak rejestrowałem starą to została zarejestrowana praktycznie od razu. Gdzieś czytałem, że może to potrwać nawet 2 dni, co dla mnie jest trochę słabe, gdyż potrzebuję telefonu.
Rejestracja przez sms trwa kilka minut. Nie wiem w jaki sposób Ty rejestrowałeś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa karta
Kartę kupywał ojciec i była rejestrowana od razu w sklepie. Dostępu do starego numeru nie mam więc nie mogę smsem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa karta
Prezes00 napisał(-a):Kartę kupywał ojciec i była rejestrowana od razu w sklepie. Dostępu do starego numeru nie mam więc nie mogę smsem.
Spytałbym w tym sklepie, w jakim czasie i w jaki sposób przekazują dane do operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa karta
Jesli posiadasz oferte abonamentową w Orane to z numeru nie zarejestrowanego wysylamy smsa o tresci xxxxxxxxx (gdzie x to nr telefonu abonamentowego) na nr 80280 . nastepnie po otrzymaniu sms na numer abonamentowy odsylasz sms ze slowem TAK. W ciagu kilku minut numer zostanie zarejstrowany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa karta
Niestety nie mam żadnego innego numeru, żeby zrobić to przez sms.
Do samego sklepu już nie zdążę, bo w soboty mają otwarte do 13.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa karta
Robert2 napisał(-a):Jesli posiadasz oferte abonamentową w Orane to z takiego nr wysylamy smsa o tresci xxxxxxxxx (gdzie x to nr telefonu) na nr 80280 . nastepnie po otrzymaniu sms na numer na karte odsylasz sms ze slowem TAK. W ciagu kilku minut numer zostanie zarejstrowany.
A nie odwrotnie ? Z niezarejestrowanego numeru na kartę sms na 80280 z numerem zarejestrowanego numeru ? Może być też zarejestrowany numer na kartę.
@Prezes00 pisał jednak, że nie ma dostępu do takiego numeru...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa karta
Prezes00 napisał(-a):Niestety nie mam żadnego innego numeru, żeby zrobić to przez sms.
Do samego sklepu już nie zdążę, bo w soboty mają otwarte do 13.
Próbuj raz na czas restartować telefon, w końcu załapie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa karta
No nic, będę próbował, jeśli do poniedziałku nic się nie stanie to pójdę do sklepu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2