- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Mam takie pytanie, ponieważ bardzo interesuje mnie pakiet za 300 zł a jestem użytkownikiem oferty odnawialnej za 25 zł. I teraz mam pytanie: czy jest możliwość przejścia na roczny No-Limit bez utraty pakietu GB zebranych na miesięcznym no-limicie? Jeżeli tak, to jak najlepiej to rozegrać?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli posiadasz pakiet w wersji odnawialnej, to nie jest to możliwe - wymagane będzie wyłączenie wersji odnawialnej, a tym samym utrata zebranych GB 😞
Podstawa:
Regulamin usługi cyklicznej Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB
32.Usługa nie łączy się z usługą „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” w wersji jednorazowej. Aby skorzystać z usługi „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” w wersji jednorazowej, należy wyłączyć usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” w wersji cyklicznej zgodnie z pkt 23
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli posiadasz pakiet w wersji odnawialnej, to nie jest to możliwe - wymagane będzie wyłączenie wersji odnawialnej, a tym samym utrata zebranych GB 😞
Podstawa:
Regulamin usługi cyklicznej Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB
32.Usługa nie łączy się z usługą „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” w wersji jednorazowej. Aby skorzystać z usługi „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” w wersji jednorazowej, należy wyłączyć usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” w wersji cyklicznej zgodnie z pkt 23
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No-Limit na rok - przejście z cyklicznego pakietu 25 zł
@Jareknapisał(-a)Jeśli posiadasz pakiet w wersji odnawialnej, to nie jest to możliwe - wymagane będzie wyłączenie wersji odnawialnej, a tym samym utrata zebranych GB 😞
Podstawa:
Podajesz regulamin, który nie widział omawianej promocji! 😉
Jesteś pewny Swojego wywodu? 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet za 300 zł to jeden z wariantów usługi jednorazowej Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB. 🙂
PS. Jeśli nie jestem czegoś pewien, to od razu o tym piszę 🙂