- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niedoładowanie się, nie ma takiego numeru, czy już po ptokach z tym numerem, czy doładowanie coś da?
Dzień Dobry, mam pewien problem. Zapomniałem się doładowac przy Orange na karte . I teraz pojawia mi się informacja o tym, że numer nie jest zarejestrowany w sieci. Czy jak go doładuję - np. za 10 zł, to odzyskam nr, czy przepadł on bezpowrotnie? I powinienem zarejestrować sobie numer i pilnować doładowań, czy jeszcze mogę odzyskać ten stary.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niedoładowanie się, nie ma takiego numeru, czy już po ptokach z tym numerem, czy doładowanie coś da
Zadzwoń do BOK (jeśli nie minęło 30 dni) poproś o odblokowanie numeru, doładuj się w przeciągu 5 dni i numer zostanie odblokowany, pozdrawiam.
EDIT: Włącz sobie Rok Ważności Konta - wyślij smsa o treści START na 8002 - jeśli jesteś w sieci dłużej niż 3 miesiące to włączenie usługi jest bezpłatne, jeśli nie spełniasz tego kryterium to pobierze Ci z konta 3 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niedoładowanie się, nie ma takiego numeru, czy już po ptokach z tym numerem, czy doładowanie coś da
Należy się doładować w ciągu 3 dni od zdjęcia blokady inaczej powtórka i blokada numeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś