- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie działa weryfikacja głosowa
@Koo22 nie jest to pewne wdrożone i dlatego nie działa, same włączenie usługi nic nie znaczy, musi działać.
Obstawiam że to jeszcze testują i SMS że weryfikacja głosowa aktywna, nie do wszystkich dociera, ja to miałem aktywne od momentu wdrożenia i nie działało, wyłączyłem i tyle, lubię Maxa i wolę ten sposób weryfikacji, nie zawodzi 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Koo22 , mnie przychodzi do głowy myśl, że mają za mało, albo wogóle nie dysponują Twoimi próbkami głosowymi. Ty wiesz najlepiej, czy tak może być.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Inna sprawa, to weryfikacja głosowa jest omylna często, poważnych spraw w ten sposób nie załatwisz.
Klient co nagminnie dzwoni pewnie ma sporo próbek głosu, jak sporadycznie dzwonisz do Orange, to mało tych próbek głosu, jak system ma cię zweryfikować @Koo22 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To czyli jutro zadzwonić do konsultanta?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak pisałem tu
@Koo22 może być jak mówi kolega @Anonim , najlepiej jutro sam zweryfikuj to zadając pytanie konsultantowi na infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Koo22napisał(-a)@bronzub A to jak mam się dowiedziec
@Koo22 , jutro na czacie dopytaj, dlaczego nie działa weryfikacja głosowa. Może będzie potrzebna sztuczka marketingowa do weryfikacji? Wybierzesz jakąś wyimaginowaną ofertę, a oni ze sklepu zadzwonią w mig. Na ściemniaj, ale z sensem, by jak najwięcej próbki zostało zarejestrowane, to może zadziała? Innego pomysłu nie mam. Nie wiem, czym system rozpoznawania dysponuje próbkami i czy wogóle coś ma. To najtańsze poświęcenie za friko😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Koo22 poczytaj https://www.orange.pl/zobacz/mojglos?_ga=2.113273795.532478411.1647193533-1523277085.1641378371&_gac...
Prawdopodobnie nie ma próbek Twojego głosu, lub nie jesteś w gronie szczęśliwców wytypowanych do testow/działania na weryfikacji głosem z powodu np małej ilości kontaktów z infolinią. Wyjaśnij to jutro na czacie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale ja już się kontaktowalem z konsultantem i wysłał zgłoszenie 10lutego i do tej pory nie mam odpowiedzi a jak dzwonię to tylko mówią że trzeba czekać bo to powinno już działać i mówią że wszystko jest porządku. To co mam zrobić?