- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie działa spotify na transmisji danych
Zarysykuje, u mnie od rana też działa. Jako że 3 osoby piszą, że działa to obstawiam, że jak padnie to na 2 dni 😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wozek1993napisał(-a)Zarysykuje, u mnie od rana też działa. Jako że 3 osoby piszą, że działa to obstawiam, że jak padnie to na 2 dni 😂
Wypluj to 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też się boję pisać, ale od wczoraj rana nigdzie nie musiałem lecieć ✈ 😯
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)Też się boję pisać, ale od wczoraj rana nigdzie nie musiałem lecieć ✈ 😯
No ja niestety wczoraj 3 razy odlatywałem, pisałem o tym także pracownikowi z działu technicznego, podawałem mu konkretne przykłady godzin występowania problemu, nagrałem też filmik ze swojego telefonu, kiedy internetu w telefonie nie miałem w ogóle a później załączyłem tryb samolotowy, włączyłem dane i wszystko już śmigało, filmik udostępniłem pracownikowi na swoim dysku Google, widział go i powiedział że jutro będą go analizować w pracy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie też od rana jest OK. 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie od wczorajszej aktualizacji apki wszystko gra i buczy, zarówno na necie mobilnym jak i na WiFi, u rodzinki też działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
już ponad 24h działa bez zarzutów!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
S10, Tychy, flex - nie działa Spotify Connect.
23:19, S10, połączony przez WiFi z karty OFnK, wchodzę w Spotify na telefonie. Po chwili mam komunikat Odtwarzasz na nazwakomputera, czyli Spotify Connect działa.
23:21 wyłączam WiFi, S10 korzysta teraz z karty flexa. Spotify na telefonie stwierdza pauzę, choć na komputerze muzyka daleh jest odtwarzana, więc restartuję Spotify na S10. Nie pomaga, SC na flex nadal nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marekwnapisał(-a)S10, Tychy, flex - nie działa Spotify Connect.
23:19, S10, połączony przez WiFi z karty OFnK, wchodzę w Spotify na telefonie. Po chwili mam komunikat Odtwarzasz na nazwakomputera, czyli Spotify Connect działa.
23:21 wyłączam WiFi, S10 korzysta teraz z karty flexa. Spotify na telefonie stwierdza pauzę, choć na komputerze muzyka daleh jest odtwarzana, więc restartuję Spotify na S10. Nie pomaga, SC na flex nadal nie działa.
U mnie na razie wszystko działa jak włączę dane komórkowe, ale zauważyłem że jak odpalę Spotify i włączę odtwarzanie czyli włączę przycisk Play, to zaczyna odtwarzacz dopiero po jakiś dwóch może trzech sekundach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Taka ciekawostka. Nowa aktualizacja do iOS 13.3 wprowadziła domyślnie w Orange IPv6. Na tym forum w innym temacie osoby z Orange (https://nasz.orange.pl/t5/Telefony-i-tablety/Problem-z-transmisją-danych-w-iPhone-po-aktualizacji-iO...) sugerują wyzerowanie tych danych.
Nie wiem jak Wy, ale dopóki mi wszystko działa to nie zmieniam.
PS i znowu nie wiemy czy to Orange naprawił błąd czy Tim Cook nam pomógł.