- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie działa spotify na transmisji danych
Na wczorajsze zgloszenie do BOK otrzymalam dzis smsowa odpowiedz:
"Witamy, informujemy ze obecnie prowadzimy intensywne prace nad poprawa jakosci uslug. Tymczasowym rozwiazaniem jest restart aparatu lub przejscie na chwile w tryb samolotowy. Przepraszamy za niedogodnosci".
Nie no, jasne, faktyczna poprawa jakosci uslug, wywrocic do gory nogami routing do calej domeny i to tak intensywnie uzytkowanej jak Spotify 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Znalazłem patent na zgłoszenie. Zgłaszam, że nie działa strona nasz.orange.pl bo faktycznie nie działa i prawdopodobnie z tego samego powodu. Działa na wi-fi na mobilnych już nie xD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W czasie trwania jednej sesji połączenia danych (router z kartą OFnK nie restartowany i w tym samym miejscu) - spotify jest offline po niecałych 3 godziny od mojej poprzedniej wiadomości. Nasz.orange.pl działa, flex - działa. Spróbuję zauważyć na jeszcze jednej karcie OFnK (ta bezpośrednio w telefonie), po jakim czasie spojrzenie na aplikację spotify da tryb offline aplikacji, nie odtwarzam nic.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostałem odpowiedź, że o 10.12 naprawili xD reset zrobiłem i zobaczymy za kilka godzin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Coś się zaczyna dziać xd
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I od tych dwóch godzin (ostatnia wiadomość, nie żadna akcja na numerze), o dziwo, spotify na tym drugim numerze OFnK nadal działa. Za to nie działa nasz orange pl, właśnie piszę z flexa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A ktoś z Was używa poczty w domenie orange.pl przez telefon ? Jeśli nie działa nasz.orange.pl to u mnie także nie działa poczta. Po restarcie danych komórkowych oczywiście na kilka godzin jest spokój.
Moje problemy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
w jaki sposób zgłaszacie problem, że jest on dalej analizowany i dostajecie smsy z informacją o statusie sprawy?
Ja jak rozmawiałem parę dni temu z konsultantem (czat przez apkę mobilną) to mnie zlał stwierdzeniem, że niemożliwe, żeby Orange blokowało dostęp do pojedynczych stron i żebym pisał do dostawcy usługi (Spotify)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłaszajcie problemy w sposób podany przez @Piotrekk85 , może w końcu coś z tym zrobią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na flexie rozmawiałem na czacie i poprosiłem o zgłoszenie do nich, na OFnK to chyba w Mój orange na stronie to robiłem w okienku czatu na dole.