Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa spotify na transmisji danych

BORAX
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

Wiadomość zawiera obraz

Ciekawe, że u mnie wszystko śmiga jak trzeba, nie jest to niestety problem globalny. 

D9995D1F-3199-4CD8-A0B8-F1253029597D_1_102_o.jpegA288E4A4-9F6D-41F7-AF95-EAC8FD9C4D0A_4_5005_c.jpeg

murashid
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Ja uważam że jeśli są osoby ze Śląska tak jak ja z Podkarpacia i z innych części Polski u których problem występuje, to nie jest to problem lokalny tylko globalny bo występuje w różnych częściach Polski.

marekw
Poziom 15, Badacz Przestworzy

OFnK i Flexa raportuję dla Dąbrowy Górniczej jako te co działają, jak chcą.

Highlighted
RobiK
Poziom 14, Tropiciel Przestworzy

@BORAX 
Podasz namiar na apke którą to sprawdziłeś ?

BORAX
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

@RobiK  Pingplotter

kwarc
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy

U mnie to samo, od jakiegos miesiaca czy dwoch. 

Ruch do domeny *.spotify.com wyglada jak zablokowany - brak dostepu zarowno z aplikacji Spotify (reinstalacja, update, reset cache itd. nie pomogly) jak i przegladarki na dowolna strone z domeny *.spotify.com.

Nie dziala takze strona nasz.orange.pl Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Nie jest to raczej kwestia telefonu, bo udostepniajac internet mobilny dla komputera, jest ten sam problem. Wlaczenie-wylaczenie sieci, telefonu, sciagniecie aktualizacji Androida, Spotify, przeglarek - nie pomaga. 

Zgloszenia przez strone www tez sie nie da wyslac, jakis bug na stronce Orange. Masakra. Zglosilam przez konsultantke. Czekamy dalej Emotikon: Smutny 

A, taryfa Orange POP Emotikon: LOL

murashid
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Coś mi się zdaje że czas najwyższy na zmianę sieci, dobrze że mam ofertę na kartę, wyleczyłem się już z abonamentu, byłem 10 lat w plusie na abonament, byłem 7 albo 8 lat na abonament w Play, teraz jestem od dwóch lat w sieci Orange. Nikt mnie już nie namówi na abonament

Mat
Pracuję w Orange

sprawdzamy to, dam zna najszybciej jak to będzie możliwe

Danielsky
Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy

U mnie dokładnie taki sam efekt. Brak jakiegokolwiek dostępu do stron *.spotify.com zarówno w telefonie jak i komputerze wykorzystującym telefon jako router.

Reinstalacje, restarty, czyszczenie cache nic. Wystarczy abym podłączył się do WiFi lub VPN i problem ustępuje jak ręką odjął. Problem występuje od mniej więcej 2 miesięcy.

Telefon Samsung Galaxy S7. Oferta Orange Free.

Dziewczyna też ma podobny problem ze Spotify (jesteśmy w tej samej sieci) lecz wystarcza wyłączenie i włączenie transmisji danych (Huawei P10).

spiro
Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny

@Danielsky jaki region?