- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, po 1 czy to normalne, że doładowując konto za 5zl mam Internet ponad miesiąc?
2 kwestia, czemu po doładowaniu 5zl od razu zeszło konto do 3zl?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Swiniak Zaloguj się na stronie MO, bo tam lepiej wszystko widać niż w aplikacji.. Pobaw się trochę klikaniem i zaptaszaniem i będziesz wszystko wiedział.
Na co zostały wydane złotówki to można sprawdzić w zakładce [Wykaz połączeń], w którym bawimy się zakresem dat i filtrami. Bieżący miesiąc po otwarciu zakładki zawsze jest nieaktualny, trzeba przeklinać zakresy dat.
Zapewne przeczytanie ze zrozumieniem wcześniejszych SMSów informacyjnych i powiadomień od Orange rozwiałoby wszelkie wątpliwości.
7 zł to mogło pójść nie na NL a na usługę Więcej czasu na Internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na koncie zostaje 3 zł po doładowaniu za 5zł i internet działa ponad miesiąc. Jak to jest możliwe?
W Mój Orange -aplikacja czy na portalu, masz na co kasa poszła, obstawiam że brak aktywnej usługi, czy płatny SMS/ połączenie głosowe/ internet mobilny 😎
Jak tego nie ogarniasz, to daj zrzut z aplikacji, lub dopytaj konsultanta Orange, połączenie jest darmo, można też skorzystać z czatu, my tu wglądu w twoje usługi nie mamy, to forum użytkowników usług Orange 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na koncie zostaje 3 zł po doładowaniu za 5zł i internet działa ponad miesiąc. Jak to jest możliwe?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Swiniaknapisał(-a)Witam, po 1 czy to normalne, że doładowując konto za 5zl mam Internet ponad miesiąc?
Minimalny moźliwy stan konta = - 5 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)
@Swiniaknapisał(-a)Witam, po 1 czy to normalne, że doładowując konto za 5zl mam Internet ponad miesiąc?
No to napisałem, że doladowalem za 5zl może z 2x max i Internet p0nad miesiąc. I tak samo nie wysłałem żadnych SMS prem po prostu po doladowaniu od razu dostalem SMS, że konto wynosi 3zl, co jest bardzo dziwne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnicknapisał(-a)@Swiniak Może https://nasz.orange.pl/t5/Na-kartę/Usługa-na-kartę-Automatyczny-kredyt-quot/td-p/328229
A jak to sprawdzić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie nie widać takiej informacji, jeszcze raz p0zniej to przejrzeć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Swiniak Możesz sprawdzić stan usługi w aplikacji lub na stronie www.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Swiniaknapisał(-a)
No to napisałem, że doladowalem za 5zl może z 2x max i Internet p0nad miesiąc. I tak samo nie wysłałem żadnych SMS prem po prostu po doladowaniu od razu dostalem SMS, że konto wynosi 3zl, co jest bardzo dziwn
Najprawdopodobniej wcześniej po pierwszym doładowaniu 5 zł włączyłeś np. NL za 7 zł, a po 2 doładowaniu 5 zł odebrało 2 zł z udzielonego kredytu na usługę. Lub coś w tym stylu, skoro nie wiesz - skąd ważność GB???
Jak to był cykliczny NL to niedługo będzie saldo = -4 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A co trzeba tam podać, żeby zobaczyć te info?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »