- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Доброго дня , шановна спільното, 30.06.2022 року я виїхала з Польщі в Україну, з того часу свій номер телефону не поповнювала. Якийсь час додаток" мій оранж "працював, але коли я змінила модель телефону , то не можу ввійти в мій оранж на новому пристрої. Пише що в мене нема жодних послуг в Оранж. Я не розумію, чи мій номер анульвано, чи то з додатком проблема, як це перевірити?
Може поповнити рахунок і все буде працювати?
І в додаток банку не можу зайти щоб рахунок поповнити , бо має прийти смс на телефон, а він не приймає.
На гарячу лінію дзвоню, мене не розуміє робот. Що робити?
мій номер +48xxXXxxXX
Буду вдячна за допомогу.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Svetabolbas У чаті ви можете написати, що у вас проблеми з верифікацією облікового запису в My Orange (тут, наприклад, введіть номер телефону або адресу електронної пошти, які використовуються для входу в обліковий запис) і попросити перевірити, чи є в обліковому записі послуги
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na Kartę ,Przywrócenie numeru
@Svetabolbas Ви повинні повідомити про це на гарячу лінію, попросивши поговорити з консультантом і повідомити про проблему з додатком. Ви також можете спробувати це в салоні - ви відразу дізнаєтеся, що відбувається з вашим акаунтом і чому на ньому не видно послуг
Про відновлення цього номера я вже писала і так як воно пройшло успішно, то варто запитати в салоні.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na Kartę ,Przywrócenie numeru
Я не можу запитати в салоні , бо я в Україні. В цому проблема.
Підкажіть, будь ласка ,як можна написати консультанту?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Svetabolbas У чаті ви можете написати, що у вас проблеми з верифікацією облікового запису в My Orange (тут, наприклад, введіть номер телефону або адресу електронної пошти, які використовуються для входу в обліковий запис) і попросити перевірити, чи є в обліковому записі послуги