- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak w temacie, 2x 1000GB (wakacyjne 2025 + świąteczne) zeszło szybciej niż myślałem, pytanie czy dobrze zrozumiałem wpisy niektórych użytkowników i czy jest możliwa aktywacja SMSem (bo w apce Mój Orange już tych promocyjnych pakietów nie widać btw starter kupiony w czasie trwania promocji 9600GB i 1000GB za zgody) tych starszych pakietów, nie wiem ile dawały one GB ale i tak więcej jak 200GB miesięcznie obstawiam więc wystarczająco w zupełności, wiem na pewno i pamiętam że były tańsze niż obecnie 35zł co miesiąc (promocyjne 9900GB na rok) stąd pytanie, czy da sie któryś z nich aktywować SMSem jeśli działają czy zostaje już tylko ta nowa promocja 35 miesięcznie 825GB (9900GB na rok)?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Masz poniżej regulamin.
Regulamin promocji „Bez limitu za 0 zł + 9600 GB ekstra przez rok” w Orange na kartę
Sprawdż czy spełniasz warunki.
Zmiany będa w Nl od 10.03.2026 m.in likwidacja tzw NL na próbę za 15 zł.
Warto wcześniej wysłać SMS START50 na 812
jednorazowy nie wpływa na darmowe odnowienia.
a może i drugi jednorazowy NL na 30 dni za 15 zł jeszcze zadziała
SMS START na 815
A w ogóle jesteś pewny ze spełniasz warunki na SMS START na 811
To zaczynasz od NL na próbę i wtedy nawet 4 NL może wejdą po 1 z każdego rodzaju
2 bardzo stare na próbę cykliczny i jednorazowy
oraz
cykliczny i jednorazowy z nowszej wersji na próbę
I dopiero wtedy aktywujesz NL za 0 zł z 9600GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mogę aktywować jeszcze stare promocyjne pakiety za 10,20,25,30 zł czy działają już tylko najnowsze?
Stare promocje za zgody wygasły. Teraz jest - za zgody marketingowe dotychczasowe 400GB plus można odebrać 500 GB w Mój Orange -niedawno bonus z mój Orange został podniesiony do 500.
Obowiązuje też dobra moim zdaniem promocja 9900 GB przez rok - sms 9600 GB pod 811. To ma dać, zgodnie z opisem na stronie: 12 x 800 GB z promocji i 12 x 25 GB z usługi bez limitu , 35 zł/mc
Jak zrobisz przeniesienie numeru z obcej sieci dostaniesz ekstra 3 miesiące gratis tej promocji nolimit (12 x 825 GB) i rok ważności konta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mogę aktywować jeszcze stare promocyjne pakiety za 10,20,25,30 zł czy działają już tylko najnowsze?
A jeszcze przypominam o promce do końca lutego br. r z Lidl Plus https://biuroprasowe.orange.pl/blog/ogromne-paczki-internetu-w-orange-na-karte/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie dotyczy tylko starych promocyjnych pakietów, takich jak najnowszy 9900GB 35zł miesięcznie 825GB, tylko czy działają i jeśłi tak to jakie są do nich kody SMS...?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Windowv2napisał(-a)A jeszcze przypominam o promce do końca lutego br. r z Lidl Plus https://biuroprasowe.orange.pl/blog/ogromne-paczki-internetu-w-orange-na-karte/
Przeczytałem, ta promka ni grzeje ni ziębi, bo
1. dotyczy głównie nowych numerów
2. nie jest darmowa
Temat jest o starych promocyjnych pakietach, czy da sie je jeszcze aktywować kodem SMS i jeśłi tak to jakim...
Może @andrzej1441 coś kopsnie hm? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresównapisał(-a)
@Windowv2napisał(-a)A jeszcze przypominam o promce do końca lutego br. r z Lidl Plus https://biuroprasowe.orange.pl/blog/ogromne-paczki-internetu-w-orange-na-karte/
Przeczytałem, ta promka ni grzeje ni ziębi, bo
1. dotyczy głównie nowych numerów
2. nie jest darmowa
Temat jest o starych promocyjnych pakietach, czy da sie je jeszcze aktywować kodem SMS i jeśłi tak to jakim...
Może @andrzej1441 coś kopsnie hm? 😉
Że co?
1. Promka działa też na starych nr.
2. 9900 GB też nie jest za darmo potem
3. te 9900 GB jak i 1000 GB co miesiąc przez rok łączą się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1. Działa, ale j.w, promka ta ni grzeje ni ziębi bo: patrz punkt 2. z mojego wpisu
2. Nie napisałem że jest, nawet napisałem że jest za 35 cebulionów co miecha, więc o co ci chodzi?
3. Patrz punkt 1. z tego wpisu (nie jest darmowa jak chociażby 1000GB świąteczne dla porównania, o to mi chodzi...)
Niepotrzebnie sie odnosiłeś akurat do tego, w tym temacie zależy mi tylko na starych kodach które były (lub są jeśli któryś dalej działa) tańsze, niż aktualna promka...
I będę wdzięczny za pomoc w temacie tych kodów, wiem że @andrzej1441 czasem we wpisach wspominał o tym że zanim aktywuje sie najnowszą promocje warto wcześniej korzystać ze starych jeśli dobrze zrozumiałem co chciał przez to przekazać, stąd pytanie w temacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów nic tańszego od nowej startówki nie znajdziesz.
Zarejestruj i aktywuj nowy numer.
Możesz śledzić temat:
Jak optymalnie korzystać z nowego standardowego Startera za 5 zł w 2026 roku
Znowu dużo zmian w NL począwszy od zmiany nazwy.
z 9600GB raczej już na starym starterze nie skorzystasz nawet jak aktywujesz cykliczny NL za 35 zł wykorzystując jakiś cykliczny na próbę za 15 zł z promocji (którą zamykają 10.03, a może już nie dziala):
Regulamin usługi promocyjnej Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB
SMS 9600GB na 811 nie zadziała.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli stare tańsze kody o które pytam już nie działają i trzeba używać tego najnowszego pakietu promocyjnego 9900GB za 35?
Nic tańszego niż ten pakiet promocyjny za 35 żeby było ze 200GB chociaż sie nie znajdzie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów No stare wygasły. A lada chwila nadchodzą, jak czytam, już kolejne zmiany co do szczegółów oferty, w większości na gorsze niestety
Zrób sobie jedną kartę tylko do internetu z roczną ważnością konta i jedź na dual-sim w smartfonie (transfer internetu tylko z jednej karty)
- « Poprzedni
- Następny »