- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Elo,
taka sytuacja:
Chcę skorzystać z promo 9600GB i włączyć opcję za 35 zł w aplikacji (bo inaczej niż na www, tu jest podwojenie). Wyłączyć usługi nie mogę. Zamawiam i płacę sugeruje kupienie kolejnego, aktualnie wykupionego pakietu za 31 zł.
#piekłoUIwOrange
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC przykład aktywacji innego pakietu NL:
Wybieramy: Pakiety i usługi:
Ponieważ mamy aktywny jeden z pakietów NL, a chcemy uruchomić inny, to wybieramy: Moje usługi:
Wyszukujemy aktywną zakładkę z pakietem NL i wybieramy ją:
Wyświetli się informacja o aktualnym pakiecie NL:
Na końcu informacji jest przycisk: Zamawiam i płacę:
Wyświetla się lista dostępnych i aktualnych pakietów NL:
Wybieramy interesujący nas pakiet NL i klikamy Zamawiam i płącę:
Potem wyświetla się podsumowanie. Czas z poprzedniego NL i czas z nowego NL się sumują, natomiast przy odnowieniu już będzie nowo aktywowany pakiet NL.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam włączony pakiet cykliczny. Jak mam włączyć kolejny ale w innej wersji w aplikacji Mój Orange
@ŁysaKaszankaINC to Ci wydłuży pakiet o 31. Skumuluje się, nie stracisz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam w włączony pakiet cykliczny, jak mam włączyć kolejny, ale w innej wersji w aplikacji Mój Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam włączony pakiet cykliczny. Jak mam włączyć kolejny ale w innej wersji w aplikacji Mój Orange
@ŁysaKaszankaINC kliknij w pakiety i usługi tą promocje, to się samo przełączy na 35.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC przykład aktywacji innego pakietu NL:
Wybieramy: Pakiety i usługi:
Ponieważ mamy aktywny jeden z pakietów NL, a chcemy uruchomić inny, to wybieramy: Moje usługi:
Wyszukujemy aktywną zakładkę z pakietem NL i wybieramy ją:
Wyświetli się informacja o aktualnym pakiecie NL:
Potem wyświetla się podsumowanie. Czas z poprzedniego NL i czas z nowego NL się sumują, natomiast przy odnowieniu już będzie nowo aktywowany pakiet NL.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@ŁysaKaszankaINC przykład aktywacji innego pakietu NL:
W miejscu nad <Wyłącz usługę> powinien być guzik o innej nazwie np. <Przedłuż usługę>
Nawet tak już było, tylko nie pamiętam, gdzie jakim rodzajem, jednorazowym czy cyklicznym, przedłużało się w aplikacji MO.
Poprawiali i zachrzanili.
Palec się obsunie i straci się całe bez limitu. Dlatego w aplikacji polecam korzystać z guzika ze screenu poniżej:
PS. Przy aktywacji przedłużenia w MO zarówno w aplikacji jak i na stronie jest podwojenie GB w NL.
Także jak doładowaniem w MO kupujemy NL, ale tu nie ma dodatkowych GB w bonusie za doładowanie.