- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Posiadam usługę w orange free na kartę nielimitowane rozmowy, sms i mms wraz z internetem 1 TB za 360 zł. Niedługo, dokładnie za 30 dni kończy mi się ważność tej usługi. Nie mogę jej jednak znaleźć. Jeśli została wycofana to co mam zrobić , jaką usługę włączyć by mi gigabajty internetu, które mam na końcie czyli 101 GB nie przepadły ? W ofercie orange mają za 35 zł też ofertę bez limitu z 4800 GB na rok z warunkiem nieprzerwania tej usługi. Czy jest możliwość włączenia tej usługi na starym numerze i czy ją włączając niewykorzystane gb ze starej usługi się zsumują ?
Za wszelkie odpowiedzi będę wdzięczny,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pl677 Przedłuża się dowolnym NL.
Najtaniej utrzymuje się GB w NL najtańszym jednorazowym NL za 1 zł aktywowanym w ostatnim dniu zamrożenia GB w NL. W tym przypadku aktywacja NL za jeden 1zł przywraca zamrożone GB i ustawia ważność NL do końca następnego dnia oraz zapewnia kolejne 31 dni (albo 93 dni jak był NL cykliczny) zamrożenia liczone od nowej daty ważności NL.
PS. NL cykliczny + NL jednorazowy = NL cykliczny
NL jednorazowy + NL cykliczny = NL cykliczny
PS2. Cztery NL za 15 zł na 31 dni na próbę są dostępne do odwołania promocji. Skorzystać z każdego z 4 można tylko 1 raz.
PS3. Przed aktywacją promocyjnych cyklicznych na próbę za 15 zł warto zastanowić się nad aktywacją 1200GB, 2400GB albo 4800GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam usługę Bez limitu na rok za 360 zł. Nie widzę możliwości przedłużenia. Jak zachować internet?
@pl677 możesz tak zrobić, uruchamiając inny pakiet bez limitu, GB się zsumują. Jest jeszcze cykliczny pakiet za 31 zł i kwartalny za 93 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam usługę Bez limitu na rok za 360 zł. Nie widzę możliwości przedłużenia. Jak zachować internet?
@pl677 możesz przedłużyć kolejny rok za 365 zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pl677 Przedłuża się dowolnym NL.
Najtaniej utrzymuje się GB w NL najtańszym jednorazowym NL za 1 zł aktywowanym w ostatnim dniu zamrożenia GB w NL. W tym przypadku aktywacja NL za jeden 1zł przywraca zamrożone GB i ustawia ważność NL do końca następnego dnia oraz zapewnia kolejne 31 dni (albo 93 dni jak był NL cykliczny) zamrożenia liczone od nowej daty ważności NL.
PS. NL cykliczny + NL jednorazowy = NL cykliczny
NL jednorazowy + NL cykliczny = NL cykliczny
PS2. Cztery NL za 15 zł na 31 dni na próbę są dostępne do odwołania promocji. Skorzystać z każdego z 4 można tylko 1 raz.
PS3. Przed aktywacją promocyjnych cyklicznych na próbę za 15 zł warto zastanowić się nad aktywacją 1200GB, 2400GB albo 4800GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @pl677
Jeśli chodzi o usługę „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” to jest ona nadal dostępna w Orange na kartę ale jest to usługa jednorazowa.
Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” (dalej „Usługa”) to jednorazowa usługa promocyjna dostępna dla Abonentów oferty Orange na kartę z wykluczeniem taryf „Zawsze bez limitu” oraz „Orange IoT na kartę”.
Najważniejsze punkty tego regulaminy to:
5. Usługa jest świadczona w wersji jednorazowej. Po upływie okresu ważności usługi nastąpi jej automatyczne wyłączenie.
7. Próba włączenia kolejnego wariantu Usługi będzie skuteczna także w sytuacji, gdy aktywny jest wcześniej włączony wariant Usługi. Wyjątkiem jest sytuacja, w której Abonent posiada włączoną Usługę w wariancie cyklicznym (odnawialnym) i próbuje włączyć Usługę w wariancie jednorazowym. Należy wtedy najpierw wyłączyć Usługę w wariancie cyklicznym (odnawialnym).
8. Środki w ramach pakietów danych w kraju i w roamingu UE z kolejnych aktywacji Usługi sumują się.
9. Dni ważności z kolejnych aktywacji Usługi sumują się.
10. Sumowanie dni ważności z kolejnych aktywacji Usługi nie dotyczy usług dodatkowych „Social Pass” i „5G Pass” włączonych w ramach Usługi w wariancie za 39 zł. Ważność usług dodatkowych wynosi maksymalnie 31 dni
13. Niewykorzystane środki z pakietu GB w kraju i w roamingu UE przepadają wraz z upływem okresu ważności Usługi.
Więcej informacji w załączonym regulaminie usługi jednorazowej „Rozmowy, SMS-y i MMS-y
bez limitu do wszystkich + pakiet GB”
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5Przytoczyłeś regulaminy obowiązujące przed 1.06.2023.
Podstawowa zmiana to od 1.06.2023 GB w NL od razu nie przepadają po zawieszeniu NL a są zamrożone do 31 dni w jednorazowych i 93 dni w cyklicznych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za poprawienie mnie 👍
Miłego wieczoru 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drodzy forumowicze, to w końcu co najlepiej zrobić by zachować obecne gigabajty internetu ? Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Włącz usługę na kolejny rok 😃
- « Poprzedni
- Następny »