- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam w aplikacji nie mam pakietu tego za 300 zł. Nie pisać proszę o metodzie wysłania sms bo znam to. Nie ma też innych pakietów tam. Proszę o pomoc. Wiem że jakieś pracę trwają , ale słyszę to już rok czasu. Wcześniej miałem tą usługę widoczną. Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest w aplikacji pakiet za 300 zł. Pamiętaj, że ten pakiet jest dostępny wyłącznie w wersji jednorazowej. Inna sprawa, że włączenie niektórych pakietów przez aplikację może nie być możliwe - wycofujemy stary serwis Mój Orange, na którym oparta jest aplikacja.
Krok 1. Wybierz sekcję Usługi z menu bocznego
Krok 2.a. Jeśli masz już włączony pakiet Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB w dowolnej wersji (np. na kilka dni czy miesiąc) w wersji jednorazowej, wybierz u góry Moje aktywne usługi.
Jeśli masz już włączony pakiet Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB w wersji jednorazowej, to włączenie kolejnego przez aplikację nie będzie możliwe do zakończenia ważności obecnego.
b. Jeśli nie masz aktywnego pakietu Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB, wybierz Pakiety all inclusive
3. Znajdź pakiet Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB z dopiskiem w opisie (wersja jednorazowa) - jak na zrzucie poniżej:
4. Wśród dostępnych wariantów wybierz 365 dni za 300 zł (z pakietem 1 TB)
Wśród dostępnych pakietów będzie też wersja odnawialna, w której nie znajdziesz pakietu za 300 zł oraz wycofane wersje pakietów (np. "Rozmowy i SMS-y bez limitu i pakiet internetu"), w których nie znajdziesz przycisku włączenia.
Tak jak pisali poprzednicy, zachęcamy do założenia konta w Nowym Mój Orange na stronie https://orange.pl/twojekonto/rejestracja 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
Aplikacja mobilna jest nie wiele już utrzymywana. Niebawem będzie nowa wersja. Trzeba cierpliwie zaczekać.
Alternatywą jest skorzystanie z przeglądarkowej wersji Mój Orange (trzeba już korzystać z nowej wersji - jak masz starą, musisz się zmigrować). Wtedy pakiet jest dostępny.
PS. Poza tym nie wiem jak czekasz rok, jak roczny pakiet pojawił się 25.04.2019.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
Po co mi regulamin pytam odnośnie aplikacji czy można coś z nią zrobić ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest w aplikacji pakiet za 300 zł. Pamiętaj, że ten pakiet jest dostępny wyłącznie w wersji jednorazowej. Inna sprawa, że włączenie niektórych pakietów przez aplikację może nie być możliwe - wycofujemy stary serwis Mój Orange, na którym oparta jest aplikacja.
Krok 1. Wybierz sekcję Usługi z menu bocznego
Krok 2.a. Jeśli masz już włączony pakiet Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB w dowolnej wersji (np. na kilka dni czy miesiąc) w wersji jednorazowej, wybierz u góry Moje aktywne usługi.
Jeśli masz już włączony pakiet Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB w wersji jednorazowej, to włączenie kolejnego przez aplikację nie będzie możliwe do zakończenia ważności obecnego.
b. Jeśli nie masz aktywnego pakietu Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB, wybierz Pakiety all inclusive
3. Znajdź pakiet Rozmowy i SMS-y bez limitu + pakiet GB z dopiskiem w opisie (wersja jednorazowa) - jak na zrzucie poniżej:
4. Wśród dostępnych wariantów wybierz 365 dni za 300 zł (z pakietem 1 TB)
Wśród dostępnych pakietów będzie też wersja odnawialna, w której nie znajdziesz pakietu za 300 zł oraz wycofane wersje pakietów (np. "Rozmowy i SMS-y bez limitu i pakiet internetu"), w których nie znajdziesz przycisku włączenia.
Tak jak pisali poprzednicy, zachęcamy do założenia konta w Nowym Mój Orange na stronie https://orange.pl/twojekonto/rejestracja 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange
Ooo własnie tak miałem , ja mam konto w nowym. A jeśli np nie mam, i jak założę nowe to w aplikacji sie nic nie zmieni tak ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz