- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam miałam do lutego doładowanie w kwocie 25 zł podniesliscie do kwoty 31 zł. Chciałabym bym wiedzieć skąd wzięła się ta kwota 6 zł. Chcąc doładować z apki macie kwotę 30 zł lub 35 zł. Przez bank jest kwota 30 zł i 40 zł mojej kwoty nie ma. Proszę więc kogoś inteligentnego o wyjaśnienie mi dlaczego nie dostałam podwyżki w kwiecie 5 zł pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla wielu osób to utrudnienie, kiedy Orange promowało dawno temu doładowania i jednoczesny zakup usług bez limitu i teraz się z tego wycofało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kwoty doładowań usług na kartę
31 zł to kwota za pakiet. Możesz doładować kwotami Doładowania Orange na kartę | Orange Polska i wtedy za pakiet zostanie pobrana opłata 31 zł a reszta środków pozostanie na kolejne odnowienie pakietu. Dołądowując za 35 zł pozostanie 4 zł na Twoim numerze, więc kolejne doładowanie możesz już zrobić na 30 zł bo będziesz mieć na koncie 30 zł z doładowania + 4 zł, więc mając 34 zł zostanie aktywowany kolejny pakiet za 31 zł na miesiąc, pozostanie 3 zł, wtedy ponownie możesz doładować za 30 zł, pozostanie po odnowieniu 32 zł, i tak dalej aż będziesz mieć 31 zł i wtedy uruchomienie pakietu spowoduje 0 zł na koncie (31 - 31 = 0), musisz wtedy ponownie doładować za więcej niż 30 zł aby pakiet za 31 zł mógł się aktywować, i cały proces się powtarza... Kwota 6 zł to kwota wynikająca z nowej ceny pakietu - 31 zł.
Pamiętaj aby mieć zapewnione środki na koncie na odnowienie pakietu.
Im większa kwota doładowania tym większy bonus GB oraz dłuższa ważność połączeń wychodzących.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Albis kwoty doładowań, a kwoty pakietów często są inne. Można też od razu zapłać za pakiet bezpośrednio bez wcześniejszego doładowania. Wybierając w aplikacji MO ”Pakiety i usługi ".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla wielu osób to utrudnienie, kiedy Orange promowało dawno temu doładowania i jednoczesny zakup usług bez limitu i teraz się z tego wycofało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj