Nie można wyświetlić tego widżeta.

Konto nie zostało doładowane

ROZWIĄZANE

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 4
  • 0

Witam. Chcialem zasilać konto przez Mój Orange. Płatność zrobiłem kodem Blik. Pieniądze mi pobrali, a konto nie zostało doładowane. Dodam że dzisiaj przeniosłem numer od innego operatora. Pozdrawiam.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29507
  • 271

@Pomachajmi  według mnie trzeba trochę odczekać, rano powinno być ok. Jeśli jednak byłoby inaczej trzeba będzie zrobić zgłoszenie na infolinii poprzez czat lub telefonicznie. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 ODPOW. 9

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29507
  • 271

@Pomachajmi  według mnie trzeba trochę odczekać, rano powinno być ok. Jeśli jednak byłoby inaczej trzeba będzie zrobić zgłoszenie na infolinii poprzez czat lub telefonicznie. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19631
  • 56870
  • 774

@Pomachajmi jak wykonane zostało doładowanie przez apkę Mój Orange i w apce sprawdzane było stan konta, to nie zawsze w apce od razu po doładowaniu pojawia się informacje o doładowanym numerze. Trzeba odczekać kilka godzin, tym bardziej, że numer był przenoszony. Proponuję sprawdzić kodem: *124*# i zielona słuchawka. Tu powinna być od razu po doładowaniu informacja o stanie konta.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1799
  • 6338
  • 71

@PomachajmiZasiliłeś konto operatorowi z którego rezygnujesz?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 538
  • 1022
  • 3

@andrzej1441napisał(-a)

@PomachajmiZasiliłeś konto operatorowi z którego rezygnujesz?

A umiesz czytać ze zrozumieniem? 😋

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3331
  • 8006
  • 150

@Pomachajmi , trochę za szybko z tym doładowaniem. Dokonaj jakiegokolwiek ruchu (połączenie lub SMS). Wyłącz/włącz tel i powinno być ok. 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1799
  • 6338
  • 71

@piotrKawiory.

Dnia 22.02.2022 pomiędzy godzinami 0:00 a 2:41 przeniósł nr od innego operatora. Numer zdążył pojawić się w apce, nawet doładował go i ma pretensję na wolne działanie bo nie widzi doładowania w apce.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 538
  • 1022
  • 3

@andrzej1441napisał(-a)

@piotrKawiory.

Dnia 22.02.2022 pomiędzy godzinami 0:00 a 2:41 przeniósł nr od innego operatora. Numer zdążył pojawić się w apce, nawet doładował go i ma pretensję na wolne działanie bo nie widzi doładowania w apce.

O czym mi teraz piszesz? Jakie wolne działanie? Sam napisałeś całkiem coś innego!!! 🙄

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19631
  • 56870
  • 774

@Pomachajmi czy środki z doładowania wpłynęły na konto, czy dalej występuje brak środków?

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 4
  • 0

@Pomachajminapisał(-a)

Witam. Chcialem zasilać konto przez Mój Orange. Płatność zrobiłem kodem Blik. Pieniądze mi pobrali, a konto nie zostało doładowane. Dodam że dzisiaj przeniosłem numer od innego operatora. Pozdrawiam.

Pieniądze zostały zwrócone. Sprawa jest już rozwiązana