- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta sim LTE.
Skoro piszesz, że - ''W żadnym salonie Orange nie ma już testerów do sim. Wszystkie popsuły się lub straciła ich ważność." - a moja karta nie loguje się do LTE to chyba muszą wymienić ją za darmo. Karta jest uszkodzona, a taką wymieniają za darmo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta sim LTE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta sim LTE.
@login2 spróbuj najpier zadzwonic do BOK Orange 510100100. Tez mialem taki przypadek ze karta sim nie logowala sie do LTE. Po telefonie do BOK wszystko wrocilo do normy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta sim LTE.
@byczyn_86 możesz wykonać telefon na infolinię lub napisać na czacie, jak proponuje @byczyn_86. Czasami zdarza się, że coś poprzestawiają i karta SIM zacznie logować się do na pasmo LTE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta sim LTE.
Jak będziesz kontaktował się z konsultantem na czacie, to poproś o wysłanie SMS-a o nieobsługującej LTE karcie SIM ( w przeciwnym wypadku mogą chcieć naliczyć Ci kwotę za wymianę uszkodzonej karty).
https://www.orange.pl/view/kontakt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta sim LTE.
@wscieklaewka jak stwierdzone jest uszkodzenie karty SIM, to wymiana jest bezpłatna. Nie powinna być naliczana opłata.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta sim LTE.
@ketrasaArturnapisał(-a)@wscieklaewka jak stwierdzone jest uszkodzenie karty SIM, to wymiana jest bezpłatna. Nie powinna być naliczana opłata.
Ja o tym wiem ale trafiają się pracownicy Salonów którzy o tym fakcie zapominają lub zapominali ( no chyba że już zostali pouczeni )
Miłego popołudnia...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta sim LTE.
@wscieklaewka zgadza się, dlatego polecam salony firmowe, nie partnerskie. W firmowym łatwiej załatwić wymianę i ewentualne sprawdzenie karty SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta sim LTE.
Mam problem z połączeniem się z czatem:
"Coś poszło nie tak. Nie mogę połączyć Cię z doradcą bez zalogowania do Mój Orange.
Sprawdź swoje dane do logowania i skontaktuj się z nami ponownie
Upewnij się też czy masz zaakceptowane pliki cookies i korzystasz ze zwykłego okna przeglądarki (nie w trybie prywatnym)."
Próbuję od soboty i nic.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta sim LTE.
Okrężną drogą połączyłem się z czatem.
Wszystko jasne.
W orange online jest podana błędna informacja o statusie lte.
Karta nie działa w lte.