- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki jest SMSC Numer w Orange?
Do jakiego telefonu nie włożę karte SIM tam pojawia się ten komunikat. Model telefonu nie ma znaczenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@roxiuzrób zrzut ekranu. Po prostu chcę sprawdzić jaka usługa lub aplikacja wysysała ten komunikat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No screen zrobiłeś tak, że nie widać co wysyła powiadomienie . Ale wygląda to tak, że masz włączoną na swoim koncie / numerze, jakąś usługę lokalizacji. Operator próbuje uwierzytelnić usługę, ale aplikacja nie ma uprawnień do wysyłania sms, więc autoryzacja się nie finalizuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawę zgłosiłam do Orange, właśnie dostałam od nich odpowiedź że działa techniczny nie widzi żadnej awarii i nie ma żadnej usługi lokalizacyjnej włączonej .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tylko nikt nie twierdzi, że to usługa od Orange . Operator usługi lokalizacyjnej to jakiś tam operator... On oczekuje od ciebie "zgody". Dopóki ta aplikacja, która próbuje wysłać SMS nie ma uprawnień do wysyłania sms to jest ok... Gdybyś zaczął współpracować, to dawno byśmy ustalili co Cię chce "szpiegować". Na szczęście do wysyłania sms, na Android może mieć tylko 1 aplikacja więc, trzeba się na klikać aby to zmienić.... Dopóki nie pokażesz screena, jaka aplikacja wysyła to powiadomienie, to ciężko będzie pomóc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta ma 6 lat. Lokalizacja gdzie jest dziecko nie jest włączona. A jak już wcześniej pisałam to info nie pokazuje się przy żadnej aplikacji. To dzieje się losowo. Raz na głównym ekranie , Messenger, Whatsapp, SMS , , przeglądarka Google, różnie!!! A czy to może być powiązane z kontem Google?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@roxiuTobie chyba nie da się pomóc. Powiadomienie musi być wysłane przez jakąś usługę. Te powiadomienia nie biorą się z nieba. Kiedy widzisz powiadomienie , widnieje ono na liście powiadomień, górnej rozwijanej belki? Jeżeli tak, to czy możesz zrobić zrzut ekranu właśnie tego powiadomienia na liście powiadomień?