- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć. Jakiś czas temu włączyłem jednorazowy pakiet internetowy "Pakiet 2 GB na 30 dni". Ten pakiet już mi się kończy i z tego co wyczytałem teraz będę miał "lejek". Jak ten pakiet całkowicie wyłączyć, żebym mógł korzystać z internetu z bonusu za doładowanie? Bo nigdzie nie mogę znaleźć jak to zrobić.
Moja taryfa to Orange Free.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie tak jak wspomnieli poprzednicy - po wykorzystaniu pakietu 2 GB, powinno pobierać z bonusu za doładowanie, ale może być konieczny restart telefonu lub włączenie trybu samolotowego na ok. 15 sekund, po wykorzystaniu pakietu 2 GB, aby telefon nawiązał nową sesję internetową.
Gdyby po wykorzystaniu 2 GB, prędkość się zmniejszyła, po prostu wyłącz i włącz ponownie telefon lub włącz wspomniany tryb samolotowy na ok. 15 sekund 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak wyłączyć Pakiet 2 GB na 30 dni?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ostatnio 500MB po wyczerpaniu pakietu, po prostu pakiet jednorazowy został automatycznie wyłączony, nie da się go wyłączyć samemu, więc lejka nie będzie, jak jest inny pakiet danych to wykorzystane dane będą z niego pobierane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie tak jak wspomnieli poprzednicy - po wykorzystaniu pakietu 2 GB, powinno pobierać z bonusu za doładowanie, ale może być konieczny restart telefonu lub włączenie trybu samolotowego na ok. 15 sekund, po wykorzystaniu pakietu 2 GB, aby telefon nawiązał nową sesję internetową.
Gdyby po wykorzystaniu 2 GB, prędkość się zmniejszyła, po prostu wyłącz i włącz ponownie telefon lub włącz wspomniany tryb samolotowy na ok. 15 sekund 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proszę o informację jak wyłączyć pakiet 2 GB na kartę w Orange Free
- Oznacz jako nowe
- Zakładka