- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak odzyskać swój numer/konto?
Miałem Orange free na kartę 30 GB
i bez limitu. Nie byłem w Polsce od ponad sześciu miesięcy i numer nie był doładowany. Numer został zablokowany lub zabrany. Ostatnio nie mogę się nawet zalogować do aplikacji. Jak mogę odzyskać swój numer?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Eugene dzwon na infolinię w tej sprawie. Może uda się jeszcze odzyskać numer.
Ważne, aby numer nie był nieaktywny dłużej jak 6 miesięcy od momentu zablokowania możliwości odbierania połączeń. Jeśli ten czas jest przekroczony, numer może być już nie do odzyskania.
Kontakt infolinia: +48 510 100 100.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Eugene Słusznie pisze @ketrasaArtur . Może być trudno. Warto spróbować osobistej wizyty w salonie (ważne, aby autoryzowanym, nie ajencyjnym) i jeśli trafi się ogarnięty konsultant może się udać. Zawsze jeśli nawet w salonie będzie odpowiedź negatywna, to można złożyć pismo wyjaśniające sprawę do rozpatrzenia w trybie reklamacji pisemnej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak odróżnić który salon jest który?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@soundloversnapisał(-a)Jak odróżnić który salon jest który?
daj spokój, nie ma różnicy.
aby tylko trafić na kogoś kto będzie chciał się tym zająć 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Albo uderzyć do BOK. Jak nie minęło 30 dni od odłączenia numeru nie powino przejść
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@soundlovers na pierwszy wygląd trudno zauważyć. Da się zorientować po pieczątce na dokumentach, będzie nazwa firmy, która współpracuje z Orange. W mojej miejscowości to LUXX i nie prawda @PARANOJA, że nie ma różnicy. Jest po prostu kolosalna przepaść.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur wiem, że pracownicy skinów własnych i partnerskich mają trochę inne dostępy do systemów. Ale ja jestem zdania, że zależy to przede wszystkim od konkretnej osoby na którą się trafi. Salony mogą też zadzwonić na wsparcie w razie jak sami mają problem z ogarnięciem sprawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim w Lublinie tylko nieliczne salony są partnerskie. Większość to firmowe. Obsługą i załatwienie sprawy w salonie firmowym, to kwestia kilku minut i nigdy mi się nie zdarzyło abym musiał ponownie wracać do salonu firmowego z tą samą sprawą. W salonie partnerskim, haki jest w mojej miejscowość i trzeba rezerwować przynajmniej godzinę na załatwienie sprawy, często trzeba wracać następnego dnia, bo tłumaczą, że mają problemy techniczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak wszędzie ludzie i ludziska się trafiają. W mojej rodzinie przez lata mieliśmy numeru w Plusie. Wszystkie sprawy ogarnialiśmy zawsze w tym samym salonie partnerskim. Wszystko szło załatwić bezproblemowo.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »