Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Internet na kartę

ROZWIĄZANE
Vraxer
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy

Internet na kartę

Wiadomość zawiera obraz
Jeat dokładnie tak jak na twoim zrzucie.
7D17E51E-4F79-4BBB-8B2A-0C80A9BEC3CB.png
Wojcieszko
Pracuję w Orange

Internet na kartę

Wiadomość zawiera hiperłącze

Sprbóuj zobaczyć, czy zacznie działać, jak przełączysz się na 3G. https://support.apple.com/pl-pl/HT203124 - tutaj jest instrukcja. Jeżeli masz pierwszą opcję, to daj na Wyłączone.

Vraxer

Internet na kartę

Wiadomość zawiera obraz
Nie pomogło
C321F8F9-17DA-4B21-B6B7-ECC12017BFCE.png
Wojcieszko
Pracuję w Orange

Internet na kartę

Pakeit jest jeszcze dostępny? Zerknij w aplikacji. Problem jest ten sam, że tylko Messenger działa? Spróbuj może ponownie w wyzerowaniu dać na Ustawienia sieciowe.

Vraxer

Internet na kartę

Pakiet jest dostępny, messenger działa poprawnie, zaraz spróbuję wyzerować jeszcze raz.
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Internet na kartę

Wiadomość zawiera hiperłącze
Nie masz jakiś blokad DCB? te sprawdzisz je na BOK np.na czacie http://orange.pl/kontakt
Vraxer

Internet na kartę

Więc tak, pani z BOK'u powiedziała mi, że są te blokady, ale nie mam w tej chwili PUK'u, a karta jest zarejestrowana na mojego tatę, więc teraz nic nie zdziałam. Mógłbyś mi wytłumaczyć na jakiej zasadzie one działają, te blokady?
Wojcieszko
Pracuję w Orange

Internet na kartę

Blokady są na streaming i inne rzeczy dla dorosłych. Nie powinny one mieć znaczenia, ale przy Twoim przypadku lepiej je powyłączać.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Internet na kartę

@Vraxer: te blokady czasem blokują internet. Bo jak masz blokadę DCB internet to nie działa ruch po ipv4, więc działa Ci fejs po ipv6.

@Wojcieszko: PUK jest niezbędny by zdjąć blokady DCB? nie ma może jakiś kodów USSD lub smsów bez PUKu?
Wojcieszko
Pracuję w Orange

Internet na kartę

W tych starterach nie jest zakładana DCB Blokada Internet. Starter jest przystosowany do tego, aby właśnie w IPv4 działał, a w 6 nie. Jednakże resztę warto zdjąć, bo różnie z tym bywa, bo ich jest całkiem sporo.