- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem, że nie na temat poprzednich postów tutaj - ale co sądzicie o pomyśle Orange Światłowód na kartę.
Pewien użytkownik zaproponował to w pomysłach tutaj na NO, aż mi się przypomniała Telewizja na kartę HD od "n" (teraz CANAL+)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenośność - w sensie masz gniazdko - podłączasz w różnych miejscach w Polsce - to się średnio uda.
Brak weryfikacji płatnicznej - przy usługach stacjonarnych bez urządzeń na raty (poza routerem, ont, itp) nie ma weryfikacji w BIK.
Obniżenie opłat by płacenie za to co się korzysta - będzie słabo.
Dla firm są łącza czasowe, ale dla klientów indywidualnych oferta na czas nieokreślony jest w miarę rozsądna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet światłowodowy w ofercie jak na kartę? Pojawi się kiedyś?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ign24467 to się nie opłaca. Nie porównuj światłowodu z satelitą. Kosztowo to się różni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ign24467napisał(-a)Wiem, że nie na temat poprzednich postów tutaj - ale co sądzicie o pomyśle Orange Światłowód na kartę.
Pewien użytkownik zaproponował to w pomysłach tutaj na NO, aż mi się przypomniała Telewizja na kartę HD od "n" (teraz CANAL+)
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ale po co skoro jest juz nju światłowód
Otóż to.
A jeśli koniecznie Orange, to są opcje na czas nieokreślony za +10 zł. Nadal z fakturą, ale miesięczny okres wypowiedzenia daje swobodę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenośność - w sensie masz gniazdko - podłączasz w różnych miejscach w Polsce - to się średnio uda.
Brak weryfikacji płatnicznej - przy usługach stacjonarnych bez urządzeń na raty (poza routerem, ont, itp) nie ma weryfikacji w BIK.
Obniżenie opłat by płacenie za to co się korzysta - będzie słabo.
Dla firm są łącza czasowe, ale dla klientów indywidualnych oferta na czas nieokreślony jest w miarę rozsądna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJAnapisał(-a)
@ign24467napisał(-a)Wiem, że nie na temat poprzednich postów tutaj - ale co sądzicie o pomyśle Orange Światłowód na kartę.
np. u mnie w mieście gdzie Orange w znacznej większości lokalizacji świadczy usługi na sieci lokalnego operatora nju światłowód nie jest dostępny, gdzie normalne Orange jest już dostępne