- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam ci ja taką jedną kartę, z przypadku i zasadniczo nieużywaną, ale właśnie ma się przydać. Ile ja mam tu gigabajtów i do kiedy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenejwidzę, że GB za doładowania przedłużyły się dzięki usłudze NL. Do utrzymania wszystkich GB przy takim stanie wystarczy w ostatnim (bezpieczniej przedostatnim) dniu ważności GB za doładowania włączyć jednorazowy NL za 1 zł. NL przedłuży te GB za doładowania i przywróci zamrożone GB w NL.
Oczywiście jakaś darmowa promocja może zmienić optymalne działanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile mam internetu i do kiedy?
Tak, jak jest napisane: 520 GB ważne 52 dni z bonusu za doładowania i 112 GB (40 GB w UE) ważne 21 dni z usługi bez limitu. W PL pierwsze schodzą GB z bonusu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej dla mnie informacja z aplikacji też jest mało czytelna, jeśli chodzi o datę ważności GB z doładowań, czy z pakietu bez limitu. 520 GB z doładowań ważne 52 dni, czyli do 21 sierpnia 2024 roku.
Drugi pakiet GB z usługi bez limitu jest ważny 21 dni, czyli do 21 lipca 2024 roku.
Pełne informacje masz podane na koncie Mój Orange po zalogowaniu przez stronę internetową. Daty z aplikacji trzeba obliczyć. Zgłaszałem już tą sprawę na AMA, ale nie ma zainteresowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenejwidzę, że GB za doładowania przedłużyły się dzięki usłudze NL. Do utrzymania wszystkich GB przy takim stanie wystarczy w ostatnim (bezpieczniej przedostatnim) dniu ważności GB za doładowania włączyć jednorazowy NL za 1 zł. NL przedłuży te GB za doładowania i przywróci zamrożone GB w NL.
Oczywiście jakaś darmowa promocja może zmienić optymalne działanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 - ale Ci przyfarciło! Dzięki @Wiktorowi masz extra jedno rozwiązanie więcej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenejFakt trochę przyfarciło. Dodam, że aktywacja w MO dowolnych NL możliwa jest zdalnie także, gdy tylko można odbierać, a dzwonienie jest zablokowane. To ma znacznie, gdy zawieszony jest cykliczny NL, w którym nawet do 93 dni mogą być zamrożone GB, a także gdy chcemy przywrócić zablokowane przez ponad 7 dni złotówki bez potracenia 10%.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
myślałem, że zrozumiałem, ale nie rozumiem. Czy mam doładować dziś, czy za 419 dni? Chodzi tylko o GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej Nie musisz przedłużać, możesz to zrobić później. Sprawdź jutro jaka będzie ich ważność.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej 148,11 GB to są GB z pakietu NL. Jeśli go nie przedłużysz NL, to nie będzie można z nich korzystać, później po wznowieniu NL powinny być dostępne.
526,81 GB to GB z doładowań konta głównego. Nie potrzebujesz teraz zasilać konta głównego, chyba, że nie masz na odnowienie pakietu NL.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnicknapisał(-a)@pirenej Nie musisz przedłużać, możesz to zrobić później. Sprawdź jutro jaka będzie ich ważność.
etam, to jest karta udostępniona osobie w szpitalu. Ryzykuję utrudnienie kontaktu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »