- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GB po aktywacji nowego startera
Przy obecnych promocjach można zyskać spory pakiet GB na rok po aktywacji nowego startera.
Przedstawię, jakie kolejne promocje były aktywowane, aby można było uzyskać jak najwięcej GB.
Po aktywacji startera na dzień dobry wskoczyło 15 GB ważne 31 dni oraz stan konta 5 zł ważne 30 dni:
Czas może się różnić, bo czekałem ponad 20 godzin na pojawienie się numeru w aplikacji, aby aktywować kolejne bonusy GB.
Następnie doładowanie konta w aplikacji na kwotę 30 zł, aby skorzystać z promocji 100 GB.
Od razu po doładowaniu:
Po pewnym czasie wpadły GB z doładowań i promocji, razem dodatkowe 125 GB i stan się zmienił na 140 GB ważne 31 dni oraz konto główne 35 zł na 31 dni:
Następnie aktywacja numeru w aplikacji, wpadło 100 GB:
razem 240 GB ważne 31 dni:
Następnie aktywacja 300 GB na rok:
SMS o treści 300GB na numer 811. Po chwili wpadł pierwszy pakiet 25 GB, razem już jest 265 GB:
Teraz czas aktywacji promocji 1 000 GB za zgody marketingowe:
https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/1000GB-za-zgody-na-31-dni/m-p/414681
SMS o treści TAK na numer 80290. Czasami trzeba trochę poczekać. Mi wpadło 1 000 GB, co daje razem 1 265 GB. Osoby, które w tym czasie przeniosły numer do Orange, mają czas na uzyskanie jeszcze 600 GB więcej.
Teraz jeszcze warto aktywować bezpłatny pakiet NL:
https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte
SMS o treści START na numer 811. Tu nie chodzi mi o zyskanie GB, tylko o wydłużenie o miesiąc GB z doładowań. Po aktywacji pakietu NL, GB też wpadną, ale są ważne tylko 31 dni i do wykorzystania w drugiej kolejności po GB z doładowań. Ponieważ mi zależy tylko na GB z doładowań, więc po aktywacji pakietu NL mam 1 265 GB ale już ważne 62 dni, konto główne 35 zł też ważne 62 dni:
Teraz jeszcze zostaje aktywacja ważności GB z doładowań na rok:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/przedluzenie-waznosci-konta-i-gb-w-orange-na-karte/
SMS o treści START365 na numer 8002, koszt 29 zł i GB mają ważność 427 dni (czyli poprzednia ważność 62 dni + 365 dni) oraz stan konta głównego 6 zł ważne 427 dni:
Promocje na GB po doładowaniu można aktywować w różnej kolejności, ale trzeba się pilnować promocji, bo niektóre za chwilę się kończą. Zgody marketingowe do 15 grudnia, potem będzie już tylko 400 GB, doładowanie na kwotę 30 zł i 100 GB do końca grudnia. Ważne, aby pakiet NL aktywować po aktywacji GB z doładowań, bo dopiero ten pakiet wydłuży ważność o kolejne 31 dni. Pakiet 300 GB na rok miał się już skończyć, ale nadal można go aktywować na nowym starterze. Potem po doładowaniu za 5 zł można otrzymać kolejne pakiety po 25 GB, aby tylko pilnować doładowań. Od połowy stycznia znika pakiet 10 GB za doładowania online, więc warto jeszcze wtedy doładować, aby zyskać dodatkowe GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur ciekawa instrukcja krok po kroku z wizualizacją. Prościej chyba nie można 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 rok temu też taki zestaw zamieściłem 🤗 Można było więcej wycisnąć, jak bym jeszcze numer przeniósł, ale to już za mało czasu i nie zdążę do 15-tego grudnia 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To już wolałbym kupić starter konkurencji i przenieść. Taniej wyjdzie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez żadnych kosztów na nowym starterze za przeniesienie 1,67 TB na rok
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kurcze no, a miałem próbować przenieść z t-mobile numer. No trudno będzie trzeba poczekać na kolejną promocję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andhis trzeba śledzić forum, tu najczęściej i najszybciej pojawiają się informacje o promocjach organizowanych przez Orange. Zawsze możesz jeszcze aktywować nowy starter, jak w moim pierwszym poście. Trochę gotówki trzeba wyłożyć, ale nadal sporo GB na rok będzie.