- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GB po aktywacji nowego startera 9600 GB Sierpień 2025r.
Nie no jakby wyjął z routera to na easy przelewem sms chyba jo?
EDIT dobra @ŁysaKaszankaINC wyjaśnił że nie działa od dawna, ale czemu tak dobrą usługę pomarańczowy wyłączył?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiem, szkoda że usuwają fajne opcje.
Ta likwidacja to chyba poprzez infolinię jak rozumiem.
No nic, przynajmniej już wiem o co chodzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 możesz środki odzyskać jeśli numer wygaśnienie lub przeniesiony będzie do innego operatora, wtedy możesz składać wniosek o odzyskanie niewykorzystanych środków.
Więcej informacji na stronie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po zakupie MC888, w którym gniazdo RJ11 nie działa, internet w nim jest z nowych-dodatkowych startówek.
Na początek szedł ze startówki on line za 5 zł, którą wyjąłem po skonczeniu ważności NL i czekałem na extra bonus za zgody. Doczekałem się ale na razie nie korzystam z niej.
Po wyjęciu powyższej startówki aktywowałem nową ale za zgodę wtedy było 400GB i 100GB z kafelka. Oczywiście kafelek aktywowałem jak skończyła się ważność NL z 9600GB (zamrożone 543,72 GB do 8.09.2025), zgoda poszła 15.08.2025.
Przyszła promocja 1000GB to aktywowałem kolejną startówkę i wsadziłem do rutera do czasu dania zgód.
Obecnie w routerze jest startówka, że środkowego screena.
PS. Marketingowców od OFNK zapewne rozliczają za ilość numerów a nie za wpływy i minimalizowanie strat.
z 5 numerów wygaszam po likwidacji NL z GB za 1 zł, a tak może bym trzymał i nie kupował nowych startówek-deficytowych dla Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OK nie będę bawił się więc w to.
Przedłużę po prostu na tym nowym numerze na rok, a na starym jeszcze właczę NL za te 120 zł i je wykorzystam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze pytanie, bo na tym starym numerze mam pod przegródką bonus internetowy za doładowania ramkę przedłuż środki, a na tym nowym z 1000 GB nie ma takiej ramki...rozumiem, że jak załaduję konto za 30 zł to wzrośnie za doladowanie liczba i pojawi się ta możliwość przedłużenia dopiero wówczas... tak?
Tak to wygląda na nowym i starym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@klient5 nie rozumiem dlaczego wszyscy spieszycie się z doładowaniami i aktywacją promocji, robiąc to później można zyskać nawet kilka miesięcy i kilkadziesiąt a nawet kilkaset GB, skoro już aktywowaliście 1000GB za zgodę.
Przykładowo na tej startówce:
Pierwsze doładowanie za 5 zł było tuż przed północa ostatniego dnia ważności NL.
To, że drugie doładowanie za 5 zł było już następnego dnia wynikało, że zużycia wszystkich GB za doładowanie a NL nie był aktywny. Drugie doładowanie za 5 zł praktycznie od razu spowodowało odnowienie NL z kredytem 5 zł.
Doładowania po 5 zł bo to starter online.
@klient5 po co przedłużać 80GB skoro nie wykorzystałeś jeszcze 75 GB z 901
Dopóki są GB w 901 lepiej skorzystać gwarancji zwrotu GB za doladowanie.
GB za doladowanie nie sa od razu tracone ale są zamrożone/zapamietane do 7 dni i dowolne doładowanie przywraca GB; np. za 5 zł przywraca je na 2 dni (dzień aktywacji nie liczymy).
Dodatkowo 5 zł daje 5GB przy doładowaniu przez stronę Orange lub w MO, a na starterze online jeszcze dodatkowo 20GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja z pakiecikiem 9600GB, zgodnie z regulaminem, trwa do dzisiaj (30 września). Czy wiadomo coś o planach jej przedłużenia? 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie regulamin jest stary https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/138785/da041959-ad30-473a-93a6-2dcf46570a30
W komunikatach info brak https://www.orange.pl/zobacz/komunikaty
W wyszukiwarce też
https://www.orange.pl/occ/kbfront/wyszukiwarka?market=dla_ciebie&marketHelper=dla_ciebie&q=regulamin...
Promocję można włączyć jeszcze dzisiaj i będzie ważna przez rok (12 miesięcznych odnowień).
- « Poprzedni
- Następny »