- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Droższe przedłużenie bonusu na internet w OFnK od 17.10.2019
Oficjalne info:
- Informujemy, że 17.10.2019 r. zmianie ulega regulamin promocji „Więcej czasu na internet”, który obowiązywał od 4 lutego 2019 r. do odwołania.
- Zmiana regulaminu polega na zmianie cen usługi promocyjnej (określonych w pkt. 2 regulaminu) za przedłużenie ważności bonusowych gigabajtów w taryfie Orange Free na kartę na: 5 zł (z VAT) – w przypadku usługi przedłużającej bonus o 7 dni, 15 zł (z VAT) w przypadku usługi przedłużającej bonus o 31 dni oraz 99 zł (z VAT) w przypadku usługi przedłużającej bonus o 365 dni.
- Abonenci nie akceptujący wyżej opisanych zmian mają prawo do wypowiedzenia umowy do 31 października 2019 r.
- Zmiana nie narusza praw nabytych Abonentów. Do dnia 17.10.2019 Abonenci mogą aktywować usługę „Więcej czasu na internet” na zasadach opisanych w regulaminie promocji.
Źródło: https://www.orange.pl/omnibook/zmiana-regulaminu-promocji-wiecej-czasu-na-internet
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak żem czuł, że taniej to już było...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)Oficjalne info:
- Informujemy, że 17.10.2019 r. zmianie ulega regulamin promocji „Więcej czasu na internet”, który obowiązywał od 4 lutego 2019 r. do odwołania.
- Zmiana regulaminu polega na zmianie cen usługi promocyjnej (określonych w pkt. 2 regulaminu) za przedłużenie ważności bonusowych gigabajtów w taryfie Orange Free na kartę na: 5 zł (z VAT) – w przypadku usługi przedłużającej bonus o 7 dni, 15 zł (z VAT) w przypadku usługi przedłużającej bonus o 31 dni oraz 99 zł (z VAT) w przypadku usługi przedłużającej bonus o 365 dni.
- Abonenci nie akceptujący wyżej opisanych zmian mają prawo do wypowiedzenia umowy do 31 października 2019 r.
- Zmiana nie narusza praw nabytych Abonentów. Do dnia 17.10.2019 Abonenci mogą aktywować usługę „Więcej czasu na internet” na zasadach opisanych w regulaminie promocji.
Źródło: https://www.orange.pl/omnibook/zmiana-regulaminu-promocji-wiecej-czasu-na-internet
Ostatni punkt, do 17.10.2019, za bardzo nie jarze o co biega, w końcu dotyczy to
wszystkich czy tylko nowych prepaidów, no i ta data.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dotyczy wszystkich. Aktywując przed 17.10 po prostu zapłacisz mniej. A co nie teges z datą?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)Dotyczy wszystkich. Aktywując przed 17.10 po prostu zapłacisz mniej. A co nie teges z datą?
Tym co będą przedłużali o rok i dłużej radzę się zastanowić jak maja włączone RWK.
Przedłużenie działa lepiej niż RWK i może warto je wyłączyć przed przedłużeniem o rok.
Można było przedłużyć o rok kilka razy tzn. poczekać jak nastąpi przedłużenie i przedłużyć o następny rok.
Bezwzględność działania na RWK w przypadku włączenia za darmo w Orange tez można wykorzystać na swoją korzyść - trzeba tylko trochę pomyśleć aby mieć za darmo w orange tylko z krótka przerwą bez konieczności doładowań.
Uboczny efekt braku konieczności zmiany taryfy.
Dawniej włączenie w OFnK Za darmo w orange zmieniało taryfę a teraz już nie zmienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czas się zacząć bać? Mając rodzinę w orange, nie wiem, czy czytać w kolejnych dniach newsy o orange... Podobno zbierają na 5G i zliczają koszty, ale ja też coś potrafię policzyć i może trzeba będzie się pożegnać...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)Dotyczy wszystkich. Aktywując przed 17.10 po prostu zapłacisz mniej. A co nie teges z datą?
Przymulony coś jestem, teraz wiem, czy w moim wypadku warto skorzystać
z tej "okazji" do 17.10. niby nie ma co przedłużać, mało tego netu jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za doładowania pierwszy schodzi i nie ma wydawac forsy na przedłużenie nawet jak zostanie sporo GB.
Lepiej zachować forsę na wykupienie jednorazowych, aby nie stracić 1 TB. tylko dodatkowym pakietem utrzymasz jednorazowy 1TB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441napisał(-a)Lepiej zachować forsę na wykupienie jednorazowych, aby nie stracić 1 TB. tylko dodatkowym pakietem utrzymasz jednorazowy 1TB.
Raz czytam że główne konto net nie przedłuża się, Ty piszesz że mogę utrzymać, mam,
mam "stary prepaid", z przed 17.09, sam już nie wiem, przechodzi w końcu ten net
czy nie. Można zidiocieć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@acabarnapisał(-a)
@andrzej1441napisał(-a)Lepiej zachować forsę na wykupienie jednorazowych, aby nie stracić 1 TB. tylko dodatkowym pakietem utrzymasz jednorazowy 1TB.
Raz czytam że główne konto net nie przedłuża się, Ty piszesz że mogę utrzymać, mam,
mam "stary prepaid", z przed 17.09, sam już nie wiem, przechodzi w końcu ten net
czy nie. Można zidiocieć
Należy czytać, że zrozumieniem regulaminy.
Akurat na razie w Twoim przypadku wiążący jest regulamin stary ze zmianami we wrześniu:
https://orange.binaries.pl/bw/20155/0/27836/5d10e95c-2f7c-4e37-827f-8af1def47d4a.pdf
.
w szczególności pkt:
6.Abonent może włączać kolejne warianty usługi w dowolnym momencie. Okresy ważności i pakiety danych będą się sumować.
PS. W cyklicznych się sumują - sprawdzone, ale inkrementacja działa tylko przy automacie - sprawdzone..
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »