- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej
Zachęcony bonusem doładowałem konto przez stronę doładowania Orange https://doladowania.orange.pl/?lang=en#stage1
W zakładce z ważnymi informacjami jest tabelka, na której znajduję się informacja, że dostaniemy dodatkowe 30zł przy doładowaniu za 200 i 10zł przy doładowaniu za 100zł.
Sugerując się tą tabelką, doładowałem konto za 200zł. Niestety dodatkowe 30zł nie zostało dodane do konta.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- 18 listopada 2019r. odwołujemy promocje: Doładowanie 200 zł z bonusem 30 zł i Doładowanie 100 zł z bonusem 10 zł, które przyznawały pieniężne bonusy po określonych doładowaniach w ofercie Orange na kartę.
- Oznacza to, że doładowując się za 100 zł, Klienci Orange na kartę od 18.11.2019 r. nie otrzymają bonusu 10 zł, a przy doładowaniu nominałem 200 zł nie będzie przyznawany bonus 30 zł.
- W związku z tymi zmianami, zmianie ulegnie sposób prezentacji doładowań w cennikach taryfy Orange Yes, Orange Smart i Orange Free na kartę, poprzez usunięcie bonusów 10 zł i 30 zł przy doładowaniach 100 zł i 200 zł.
- Abonenci nieakceptujący tej zmiany, mają prawo do wypowiedzenia umowy do dnia 18 listopada 2019 r.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- 18 listopada 2019r. odwołujemy promocje: Doładowanie 200 zł z bonusem 30 zł i Doładowanie 100 zł z bonusem 10 zł, które przyznawały pieniężne bonusy po określonych doładowaniach w ofercie Orange na kartę.
- Oznacza to, że doładowując się za 100 zł, Klienci Orange na kartę od 18.11.2019 r. nie otrzymają bonusu 10 zł, a przy doładowaniu nominałem 200 zł nie będzie przyznawany bonus 30 zł.
- W związku z tymi zmianami, zmianie ulegnie sposób prezentacji doładowań w cennikach taryfy Orange Yes, Orange Smart i Orange Free na kartę, poprzez usunięcie bonusów 10 zł i 30 zł przy doładowaniach 100 zł i 200 zł.
- Abonenci nieakceptujący tej zmiany, mają prawo do wypowiedzenia umowy do dnia 18 listopada 2019 r.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dodatkowe 30zł przy doladowaniu za 200zł
W dniu 18-11-2019 Orange odwołał promocje doładowań dla kwot 100 i 200 zł.
Więcej informacji poniżej:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiem, jednak strona https://doladowania.orange.pl/?lang=en#stage1 wprowadza w błąd, zachęcając klientów do doładowania i skorzystania z promocji, która jest odwołana.
W tabeli z ważnymi informacjami cały czas znajduję się informacja o tym, że taki bonus istnieje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W polskiej wersji jest poprawione:
https://doladowania.orange.pl/?lang=pl#stage1
W angielskiej jest jeszcze nie zmienione. Szkoda, że wprowadzają klienta w błąd a tyle czasu już upłynęło od odwołania oferty dodatkowych bonusów za doładowanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hejka, zgłosiliśmy to do poprawy ASAP.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bartłomiej co w takim razie z użytkownikiem, który wprowadzony w błąd doładował wyższym nominałem licząc na bonus podany na stronie?