Nie można wyświetlić tego widżeta.

Doładowanie numeru za granicą

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 1
  • 0

Dzień dobry,

Tu świeżynka mieszkająca od dawna za granicą. W tym roku jak przyjechałam do Polski to kupiłam sobie numer Orange. Wcale nie dlatego że najlepszy, ale na stoisku Orange była najmniejsza kolejka 😉 Numer mam już zarejestrowany więc wszystko w porządku. Po miesiącu użytkowania chciałabym doładować konto, ale przez stronę internetową nie udaje mi się tego zrobić.

Czy jest tu ktoś kto mi może pomóc w problemie z doładowaniem z zagranicy?

3 ODPOW. 3
Anonim

Nie dotyczy

Dziwne ze przez stronę internetową nie chce Cię doładować. Może coś niepoprawnie wpisujesz??? Bank z którego płacisz za doładowanie jest na liście banków - mam na uwadze stronę doladowania.orange.pl

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 1
  • 0

Pojawia mi sie tekst: Wystąpił bląd. Nie można zrealizować doładowania. Konto nie było dotychczas zasilane przelewem bankowym. Jeśli nie korzystałeś z tej usługi lub zasilałeś konto na stronie  https://doladowania.orange.pl przed 01.02.2009 r. to w pierwszej kolejności doładuj ten numer przynajmniej jeden raz przelewem bankowym.

No i w ten sposób jest pętla, bo nie będzę z zagranicy doladowywać 30 zlotych przelewem bankowym. Nie wiem jak to rozwiąać w inny sposób... 😞

W każdym razie dzięki za zainteresowanie i chęć pomocy!

Ktoś jeszcze?...

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2904
  • 7510
  • 195

ewamp napisał(-a):

Pojawia mi sie tekst: Wystąpił bląd. Nie można zrealizować doładowania. Konto nie było dotychczas zasilane przelewem bankowym. Jeśli nie korzystałeś z tej usługi lub zasilałeś konto na stronie  https://doladowania.orange.pl przed 01.02.2009 r. to w pierwszej kolejności doładuj ten numer przynajmniej jeden raz przelewem bankowym.

No i w ten sposób jest pętla, bo nie będzę z zagranicy doladowywać 30 zlotych przelewem bankowym. Nie wiem jak to rozwiąać w inny sposób... 😞

W każdym razie dzięki za zainteresowanie i chęć pomocy!

Ktoś jeszcze?...

Poproś znajomego w PL, aby przez swoje konto bankowe doładował Ci numer. Później jakoś się rozliczycie.