- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jeśli posiadam konto mój orange i podłącze do niego nowy numer to czy otrzymam 100 GB za rejestracje w mój orange?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czytając regulamin tak, w aplikacji to można zrobić 😉
Dołączę regulamin w załączniku, mojego posta 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czytając regulamin tak, w aplikacji to można zrobić 😉
Dołączę regulamin w załączniku, mojego posta 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Darmowe 100Gb za rejestracje w mój orange
@Anonim
Promocja "100 GB za rejestrację w Mój Orange" została przedłużona; obowiązuje od 22 marca do 31 sierpnia 2022 roku.
https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/90016/01dfdfb7-5167-42f3-b496-a1ec87c7c8cf
Czy rejestrując kolejny nowy numer pre-paid (który doda się w aplikacji Mój Orange), otrzymam 100 GB?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MarekMarek dotyczy nowego klienta. Jeżeli już jesteś w Orange i masz aktywne konto Mój Orange, to bonusu 100 GB nie otrzymasz. Jeżeli wcześniej nie miałeś założonego konta Mój Orange, to po pierwszej rejestracji dostaniesz bonus 100 GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Trochę to dziwne. Promocja ta sama, przedłużono tylko jej ważność.
@Anonim25-03-2022 18:59 pisał, że mając wcześniej zarejestrowane konto Mój Orange i rejestrując nowy numer, otrzymam 100 GB. Ale wolałem się upewnić.
Dzięki!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MarekMarek ja tak zrozumiałem zapis w regulaminie: Jeżeli jeszcze nie zakładałeś konta mój Orange, to po pierwszej rejestracji na wszystkie numery, które masz na siebie zapisane otrzymasz bonus w postaci 100 GB. Musi się odbyć pierwsze logowanie e-mailem. Jeżeli wiec masz już aktywne konto Mój Orange, to dołączenie kolejnego numeru nie uprawnia do otrzymania bonusu 100 GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@MarekMarek ja tak zrozumiałem zapis w regulaminie: Jeżeli jeszcze nie zakładałeś konta mój Orange, to po pierwszej rejestracji na wszystkie numery, które masz na siebie zapisane otrzymasz bonus w postaci 100 GB. Musi się odbyć pierwsze logowanie e-mailem. Jeżeli wiec masz już aktywne konto Mój Orange, to dołączenie kolejnego numeru nie uprawnia do otrzymania bonusu 100 GB.
Żle to zrozumiałeś niestety, wczytaj się w to co napisałem wcześniej, lub zdrzemnij z godzinkę bo jesteś przemęczony 😉
@MarekMarek jak najbardziej dostaniesz te 100GB 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moderatorzy są od moderowania 😉 Jednak myślę że warto się skupić na tych zapisach z regulaminu:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim czyli żeby otrzymać bonus, trzeba się zalogować do aplikacji numerem telefonu?
Jeżeli nowy użytkownik, to jak zaloguje się e-mailem, to dostanie bonus z automatu na wszystkie numery. Jakoś wcale to na koncie mojej córki nie zadziałało.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »