- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy przedłuży się cały pakiet w ramach KWR po skorzystaniu z bonusu za doładowanie 200 zł w OFnK?
Piotrekk85 napisał(-a):
Część smsów po 22 nie jest może wysyłana...
Sprawdzam też kodem, bonusu ni ma 😞 Info o doładowaniu konta i skarbonki przyszło. Restartuję telefon - daremny trud. Niby mają 24 godziny...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy przedłuży się cały pakiet w ramach KWR po skorzystaniu z bonusu za doładowanie 200 zł w OFnK?
To chyba rozwiewa wątpliwości.
źródło: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=83319&p=929057#p929056
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rogi napisał(-a):
To chyba rozwiewa wątpliwości.
źródło: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=83319&p=929057#p929056
Oby. Mój bonus zaginął, reklamację przyjmą po 24 godzinach 😞 Czas rozpatrzenia kilka dni, tak więc klątwa trwa...
@Jarek Przez czat coś szybciej załatwię ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1, a co nie dostałeś Bonusu po doładowaniu ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ron napisał(-a):
@Katani1, a co nie dostałeś Bonusu po doładowaniu ?
Żadnego 😞 Ale jestem przyzwyczajony : dwa rozbite kubki, jeden niedoręczony, 2 uszkodzone pendrajwy, taki mó los...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z tym Bonusem, to faktycznie problem. Może przeciążony system i sporo osób dokonuje aktywacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zaatakowałem panią Grażynę z czatu, sprawa podobno w toku...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj złożyłem formalną reklamację, na razie zero odzewu. Znikąd pomocy 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co się dokładnie stało?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doładowałem konto za 200 zł i nie dostałem bonusu 😞
@Jarek jesteś w stanie coś pomóc?