Czy nadal istnieje ten bonus 1TB za doładowania na starterach Orange? Przedłużyli go?

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 191
  • 646
  • 4

Czy nadal istnieje ten bonus 1TB za doładowania na starterach Orange? Przedłużyli go?

Jak w tytule.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Czy nadal istnieje ten bonus 1TB za doładowaniana na starterach Orange? Przedłużyli go?

@klient5 pewnie chodzi Tobie o.promocję za zgody marketingowe, gdzie wyjątkowo był przyznawany bonus 1 000 GB. Promocja nadal jest, ale z limitem 400 GB.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 ODPOW. 11

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1486
  • 5927
  • 57

Czy nadal istnieje ten bonus 1TB za doładowaniana na starterach Orange? Przedłużyli go?

@klient5  tak, np. przy pakietach za 35, lub 45 zł.

https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte

• 191
  • 646
  • 4

Ale mi chodzi o tę promocję dotyczącą jak kupiło się starter to było 1 TB za doładowania na nim i można było za 29 zł przedłużyć ich ważność na rok?

Chyba z końcem września miała ta promocja wygasnąć.

Kupiłem dwa startery i to we wrześniu działało, ale pytam czy przedłużyli tę super ofertę.

Nie chodzi mi o te pakietowe w NL.

• 21558
  • 62781
  • 860

@klient5 pewnie chodzi Tobie o.promocję za zgody marketingowe, gdzie wyjątkowo był przyznawany bonus 1 000 GB. Promocja nadal jest, ale z limitem 400 GB.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1546
  • 5

Również domyślam się, że chodzi o bonus 1000gb za wyrażenie zgód marketingowych. Można to było dostać do końca czerwca po przeniesieniu numeru. Potem było na krótko pod koniec sierpnia teraz jest tylko 400GB. W zeszłym roku było parę dni w grudniu więc podejrzewam, że jeszcze się pojawi, ale trzeba być czujnym. 

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2198
  • 21

@klient5 Czy, aby na pewno we wrześniu działało? Ja z kolei strzelam, że chodziło o 1000 GB za zgody marketingowe na nowym starterze. Do tego można było jeszcze dodać 100 GB za korzystanie z MO, a później to przedłużyć na rok. Promocja była, ale się zmyła, ale zdaje się, że nie we wrześniu ale z końcem sierpnia jeśli mnie pamięć nie myli. W ferworze innych zajęć niestety przegapiłem termin na zrobienie sobie nowej karty z takim limitem. Promocja z 1000 GB za przeniesienie też już wcześniej, w trakcie roku  została zmieniona jak napisał @artur912 i jej nie ma. Czekamy na promocje świąteczne 😃

1000GB jest teraz za przeniesienie numeru do nju na kartę z obcej sieci, bo pojawił się dodatkowy bonus 401 GB, który się sumuje z 599 GB za włączenie zgód marketingowych, ale to tylko na 31 dni i ważność tych bonusów nie kumuluje się z ważnością gigabajtów z promocji 200 GB na miesiąc 

• 191
  • 646
  • 4

Acha, tak to była ta promocja z 1000 GB jak piszecie za wyrażenie chyba zgód marketingowych.

Możliwe, że działała do końca sierpnia, musiałem coś pomylić.

Kupiłem dwa startery i zadziałało to na nich.

Szkoda, że już skończyli.

To była super promocja, dla tych którzy korzystają na przykład z internetu mobilnego i mają karty w routerach.

W takich sytuacjach nic więcej nie potrzeba, a ta promocja to mega fajna sprawa.

NL trzeba ładować co miesiąc...za ponad 30 zł a kiedy się nie korzysta z rozmów to nie jest wówczas najlepszą opcją, bo z routera się nie zadzwoni a Orange niestety nie daje (oprócz FLEX) opcji dwóch kart.

No nic, wśród rozdawania obecnie przez wszystkie telekomy mnóstwa GB, ale wszystkie one powiązane są z miesięcznymi pakietami.... ta promocja nie miała sobie równych

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 51
  • 212
  • 0

Promocja była chyba miedzy 27 a 31 sierpnia jedynie.

• 21558
  • 62781
  • 860

Teraz ponownie jest promocja na 1000 GB ważne 25 dni. Trzeba wykonać doładowanie na kwotę minimum 35 zł. Więcej informacji na stronie:

https://biuroprasowe.orange.pl/blog/prezenty-i-mikolajki-w-orange-na-karte/

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 51
  • 212
  • 0

Niestety jest tylko na 25 dni bez mozliwosci przedłużenia ważności. Plus ze GB schodzą z niego w pierwszej kolejnosci, potem z bonusu za doładowania a na koniec z Bez limitu, szkoda, ze bonus za doladowania nie jest jako ostatni.