- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam czy można wyrobić drugi duplikat karty sim?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Boski742 skoro na przykład duplikat nie działa/jest uszkodzony/został zagubiony to nie powinno być problemu z wyrobieniem następnego, najlepiej udaj się do salonu tam dowiesz się wszystkiego bo tylko tak załatwić możesz sprawę (nie zapomnij dowodu osobistego i...karty płatniczej lub gotówki 25 zł)
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy można otrzymać drugi duplikat karty SIM?
@Boski742 może coś bliżej? Wyrobiłeś jeden i po co drugi? Jakby to miało działać? Wyjaśnij, proszę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
duplikat
bo zgubiłem kartę sim która była duplikatem i nie wiem czy jest możliwość wyrobienia drugi raz duplikatu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Boski742 skoro na przykład duplikat nie działa/jest uszkodzony/został zagubiony to nie powinno być problemu z wyrobieniem następnego, najlepiej udaj się do salonu tam dowiesz się wszystkiego bo tylko tak załatwić możesz sprawę (nie zapomnij dowodu osobistego i...karty płatniczej lub gotówki 25 zł)
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Boski742 jeśli wyrobiłeś duplikat i działał, to po jego zgubieniu będzie potraktowany jako normalna karta...
Bez problemu wyrobisz, jeśli jesteś abonentem numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Boski742 nie ma ograniczeń wyrabiania kolejnych duplikatów kart SIM. W przypadku zgubienia, po kolejny duplikat trzeba udać się z dokumentem potwierdzającym tożsamość do salonu. Innej możliwości na otrzymanie duplikatu niestety nie ma. Pamiętaj tylko, że każde wyrobienie duplikatu jest płatne, chyb, że to przyczyna techniczna, ale wtedy trzeba mieś poprzednią kartę SIM przy sobie.
https://www.orange.pl/omnibook/wymiana-karty-sim-oferta-na-karte