Czy można na MO sprawdzić historię doładowań samych tylko GB?

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 21
  • 62
  • 0

Czy można sprawdzić w MO lub na stronie kiedy było doładowanie tylko GB? Chodzi o GB promocyjne bez kwoty doładowania.

11 ODPOW. 11

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1546
  • 5

Niestety nie ma wykazu historii dodania ilości GB.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@beatandm jest możliwość sprawdzenia kwoty doładowania w aplikacji. Jeślj doładowanie było przez stronę internetową lub aplikację, to ilość otrzymanych GB można wyliczyć, 1 zł = 1 GB. Na pewno tego samego dnia zistały przyznane GB.

Doładowania z kodu, banku oto nie przyznają obecnie GB z doładowań, daje je tylko doładowanie z apki lub strony:

https://doladowania.orange.pl/

• 21
  • 62
  • 0

Doładowań konta GB kiedy i ile

@ketrasaArtur Wiem, że można sprawdzić kwotę doładowania. Chodzi mi o dodawanie GB np. przy okazji konkursu, bonusu promocyjnego.  One są dodawane czasem na określony czas i to umyka 😉

• 21558
  • 62781
  • 860

@beatandm niestety historii otrzymanych GB nie można sprawdzić na koncie Mój Orange. Brak takiej możliwości. Możd tk sprawdzić konsultant, ale to wymaga skontaktowania na infolinii lub czacie.

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1487
  • 5927
  • 57

@beatandm  wiedząc za ile było doładowane można zobaczyć ile GB jest przypisane do danego nominału.

https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte

• 21558
  • 62781
  • 860

@Glut tylko tu chodzi o GB z konkursów, a tych już nie sprawdzisz w historii doładowań. 

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 13882
  • 129

Informacje o ilości GB i dacie ich przyznania powinny znajdować się w wiadomościach tekstowych od operatora.

• 21558
  • 62781
  • 860

@Samotnick o ile wiadomości zostały zachowane. Ja ich nie zachowuję, więc ten sposób sprawdzenia nie odpowiada. 

• 21
  • 62
  • 0

@Samotnick Jak mogę włączyć GB z promocji w aplikacji to powinnam móc sprawić jeżeli przyznawane są na czas określony. Tak jest np. przy włączeniu promocji na rozmowy.