- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest możliwość posiadania drugiej karty SIM tylko na internet?
Posiadam bardzo dużo transferu danych który tylko mi się powiększa z każdym doładowaniem. Niestety poprzez wszędobylskie wifi (w domu, w pracy) praktycznie nie wykorzystuję tego co mam na swoim koncie w orange. Niby mogę ustawić swój telefon jako router i korzystać z transferu danych ale jest to kłopotliwe. Tzn mam w domu internet z innej firmy i tam do routera mam podłączone TV, konsolę, komputer itp. przydałby mi się taki router, który by korzystał z mojego transferu danych. Jest to do zrobienia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Prezes22 tak, dla abonamentu tylko. Na dziś nie ma żadnych innych usług na współdzielenie danych na prepaidzie.
https://www.orange.pl/kid,4002535747,id,4003674166,article.html
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszce dodatkowa karta SIM jest dostępna we FLEX. W PrePaid-ie nie ma takiej opcji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A czy gdybym przeszedł na abonament to podczas tej operacji stracę mój nagromadzony na prepaidzie zapas transferu danych?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stracisz swój pakiet GB.Wszystkie minuty itp też 🙂🙂.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Prezes22 Przed przejściem na abonament najlepiej jest wykorzystać wszystkie pakiety minut, SMS-ów, GB oraz środki ze skarbonki i konta głównego. Inaczej po przejściu na abonament wszystkie wyżej wspomniane pakiety i złotówki przepadną.
Po przejściu na abonament lub w trakcie podpisywania umowy można dokupić dodatkową kartę SIM tylko na internet z możliwością dzielenia pakietu miedzy kartami SIM. Jeżeli do tego pakietu dołożysz kolejną kartę z numerem, to będzie też miała dzielony pakiet z karty internetowej.