- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SMS pod 80111 o treści ZIMA - 20 GB daje zwrotkę, że nieprawidłowa treść sms-a?
W apce błąd "Dla ciebie"?
Komuś działa?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przed chwilą włączyłem (SMS ZIMA na nr 80111 z routera) na koncie w stanie pasywnym, na którym pozostało tylko 7 dni na odbieranie.
W takim przypadku bonus wpływa na na ważność stanu pasywnego i ustawia go też na 14 dni co pozwala rzeczywiście korzystać z promocji przez 14 dni.
PS.
SMSy na i z 80111
ZIMA
2026/01/23 18:10:14
Twoje zlecenie zostalo przyjete do realizacji. O statusie realizacji poinformujemy Cie w ciagu 24 h.
SMSy z nr Orange
Na ferie przygotowalismy dla Ciebie maly prezent. Tak O! Do 28 lutego odbierz 20 GB internetu i korzystaj przez 14 dni w Polsce, przed innymi pakietami w Twojej ofercie. Odbierz tez voucher o wartosci 20 zl na wybrane akcesoria, ktore przydadza sie w podrozy. Zaloguj sie adresem e-mail w aplikacji Moj Orange i odbierz prezenty w zakladce dla Ciebie www.orange.pl/doaplikacji lub wyslij SMS-a pod numer 80111 o tresci ZIMA - 20GB lub FERIE - 20 zl. Wiecej na www.orange.pl/zobacz/ferie
2026/01/23 13:23:35
Na ferie przygotowalismy dla Ciebie maly prezent. Tak O! Do 28 lutego odbierz 20 GB internetu i korzystaj przez 14 dni w Polsce, przed innymi pakietami w Twojej ofercie. Odbierz tez voucher o wartosci 20 zl na wybrane akcesoria, ktore przydadza sie w podrozy. Zaloguj sie adresem e-mail w aplikacji Moj Orange i odbierz prezenty w zakladce dla Ciebie www.orange.pl/doaplikacji lub wyslij SMS-a pod numer 80111 o tresci ZIMA - 20GB lub FERIE - 20 zl. Wiecej na www.orange.pl/zobacz/ferie
2026/01/23 14:03:34
Wlasnie wlaczylismy bezplatny pakiet 20 GB na Twoim numerze. Z pakietu mozesz korzystac na terenie Polski, przez 14 dni od jego wlaczenia.
2026/01/23 18:10:22
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Coś nie halo z tymi 20 GB na zimę
Masz abonament czy OFnK?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przed chwilą włączyłem (SMS ZIMA na nr 80111 z routera) na koncie w stanie pasywnym, na którym pozostało tylko 7 dni na odbieranie.
W takim przypadku bonus wpływa na na ważność stanu pasywnego i ustawia go też na 14 dni co pozwala rzeczywiście korzystać z promocji przez 14 dni.
PS.
SMSy na i z 80111
ZIMA
Twoje zlecenie zostalo przyjete do realizacji. O statusie realizacji poinformujemy Cie w ciagu 24 h.
SMSy z nr Orange
2026/01/23 13:23:35
2026/01/23 14:03:34
Wlasnie wlaczylismy bezplatny pakiet 20 GB na Twoim numerze. Z pakietu mozesz korzystac na terenie Polski, przez 14 dni od jego wlaczenia.
2026/01/23 18:10:22
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OK Miało być ZIMA a ja pisałem ZIMA-20GB, bo tak pisało w sms-ie od ORANGE.
Źle zrozumiałem.
Mój błąd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktywowana ZIMA 😃
Jak się nie mylę, to nigdy roku się nie podawało 🥸
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ha ha... ja nie pisałem roku, tylko wielkość GB, bo zmyliła mnie treść sms-a od Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na jednym z numerów włączyłem promocję przy ZIELONYM lejku. Na darmowym lejku (0 GB w ważnym bonusie za doładowanie) poszło 0,05 MB
Sprawdziłem, że teraz GB mimo że idą z ograniczoną prędkością do 64kb/s, to zmniejszają pakiet 20 GB w przegródce 901.
Może wyłączę Zielony lejek na tym numerze choć nie należy go wyłączać samodzielnie.
Na razie poczekam. Może będzie darmowa promocja zmieniająca lejek na ZÓŁTY.
Chwilowo po prostu nie korzystam z routera z tą kartą SIM.
PS. Prędkości na lejku: