Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak przedłużenia transferu/internetu

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20242
  • 58557
  • 795

@matuzalem po prostu promocja na GB z doładowań się skończyła. Teraz jest inna, zaproponowana przez operatora.

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 7
  • 14
  • 0

@j131

Przy kasie, zmieniają nam cenę lub produkt i odchodzimy szczęśliwi.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 542
  • 2192
  • 8

@matuzalemPrzecież nikt ci nie każe za nic płacić. Jesteś wolnym człowiekiem i możesz zmienić operatora w każdej chwili. Mało tego możesz nawet całkiem zrezygnować z usług komórkowych bo posiadanie ich nie jest obowiązkowe.

Były promocje i się skończyły. Są inne, może mniej korzystne, może bardziej korzystne dla innych.

Nikt ci przecież ważności twoich GB nie skrócił nagle. Tylko zasady przedłużania tej ważności się zmieniły.

• 7
  • 14
  • 0

@Ianus72 

Mam nadzieję, że kolejna zmiana regulaminu sprawi, że pomimo opłaconej usługi/usług, Twoja karta SIM zostanie zablokowana i wszystkie zgromadzone środki przepadną, bo… no bo właśnie został zmieniony regulamin. Wtedy ktoś tu na forum napisze Ci: „Przecież nikt ci nie każe za nic płacić. Jesteś wolnym człowiekiem i możesz zmienić operatora w każdej chwili. Mało tego możesz nawet całkiem zrezygnować z usług komórkowych bo posiadanie ich nie jest obowiązkowe.

Swoją drogą, odeszliśmy od podmiotu sprawy, od mojego pierwotnego pytania, ale myślę, że „nie wprost” ją otrzymałem, większość tu zamieszonych odpowiedzi, wiele tłumaczy.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20242
  • 58557
  • 795

@matuzalem istnieje taka możliwość. Operator zmieni regulamin i może wtedy zadziałać zgodnie z ustalonym regulaminem.

Promocja na GB zmieniła się i jak wspomniałem we wcześniejszym poście nasz wybór i sposób przedłużenia GB z doładowań. Możesz również zrezygnować, jeśli nowe warunki Tobie nie odpowiadają.

• 542
  • 2192
  • 8

@matuzalemnapisał(-a)

@Ianus72 

Mam nadzieję, że kolejna zmiana regulaminu sprawi, że pomimo opłaconej usługi/usług, Twoja karta SIM zostanie zablokowana i wszystkie zgromadzone środki przepadną, bo… no bo właśnie został zmieniony regulamin. Wtedy ktoś tu na forum napisze Ci: „Przecież nikt ci nie każe za nic płacić. Jesteś wolnym człowiekiem i możesz zmienić operatora w każdej chwili. Mało tego możesz nawet całkiem zrezygnować z usług komórkowych bo posiadanie ich nie jest obowiązkowe.

@matuzalemMam nadzieję, że zanim znowu coś napisze to się choć trochę zastanowisz....

Czym innym jest regulamin usług oparty na prawie telekomunikacyjnym i warunki umowy a czymś zupełnie innym są promocje.

Informacje o zmianach w promocjach były publikowane od bardzo dawna. Poza tym opieranie się wyłącznie na zasadach promocji, gdzie prawie zawsze jest zapis, że może być w każdej chwili odwołana to, żebyś się bardziej nie obraził co najmniej naiwność...

Nikt ci nic nie zabrał. Co najwyżej przestali ci dawać coś czego nigdy dawać nie musieli...

• 7
  • 14
  • 0

Bynajmniej, nie pisałem tu by cokolwiek uzyskać, dobrze wiedziałem jaki będzie tego efekt – nie tylko w tej kwestii jest „jak wszędzie”. Miałem nadzieję, ale jak wiać, nadzieja jest dla głupców, którym się okazałem, no chyba, że za jakiś czas, znajdzie się ktoś kto tu napisze „odpowiedź”.

Wcale nie mam zamiaru walczyć ani z Wami ani jakimś tam orange – dobrze wiem w którą stronę to idzie, znam tą drogę. Być może mój wpis, komuś coś uświadomi, kiedyś, a może nigdy.

Zadam wam jedno małe pytanie: gdybyście mogli zmienić jedną rzecz na świecie, co by to było?

Tym sposobem zamykam wątek.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7042
  • 28906
  • 230

Zamykać wątków niestety nie możesz @matuzalem . Możesz najwyżej przestać korzystać z usług i nie czytać wypowiedzi innych. Nie przestaną od tego istnieć. Najłatwiej obrazić się na cały świat i nie przyjmować do wiadomości jego istnienia.

Powodzenia.

• 303
  • 1086
  • 6

Operator GBajtami daje konsumentowi "nagrodę", nagroda jest za coś, tu: za doładowanie kanałem na której operator ma wpływ i dodatkowy zysk/mniejszy koszt.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7042
  • 28906
  • 230

@matuzalemnapisał(-a)

@j131

Przy kasie, zmieniają nam cenę lub produkt i odchodzimy szczęśliwi.

Mozna spytac @ketrasaArtur co ci się wym poscie tak spodobało? Tak z czystej ciekawości pytam?