Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości wykonywania połączeń

RudaMenda95
Poziom 4, Obserwator Przestworzy

Witam. Od pewno czasu nie mogę wykonywać połączeń. Po wybraniu numeru AUTOMATYCZNIE mnie rozłącza. Nie mogę dzwonić nigdzie. Ani na polskie numeru ani na zagraniczne. Pakiet wykupiony na nielimitowane rozmowy i sms-y do wszystkich. Sms-y działają normalnie. Internet to samo. Tylko te rozmowy. Jakieś rady ? Pozdrawiam
7 ODPOW. 7
Katani1
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Sprawdź SIM w innym telefonie.

Arti_Kn_Pl
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Wiadomość zawiera hiperłącze
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Sprawdź ustawienia połączeń i opcję odpowiadającą za prezentację numeru przy połączeniach wychodzących - wybierz ustala sieć.
Anonim
Nie dotyczy

Sprawdz jaką masz ustawioną sieć w momencie połączenia. A także ustawienia sieci. Lub ustawien mediateka bo być może masz ustawione LTE bez możliwości zmiany na inną sieć np 3G a nie mając usług typu VoLTE telefon nie połączy się w tej sieci.
AniaL
Poziom 14, Tropiciel Przestworzy

Miałam to samo. Uszkodzona karta SIM była.

Anonim
Nie dotyczy

Usterka może być w telefonie lub czytniku karty sim, trzeba kartę przełożyć do innego telefonu, zbadać problem, potem dopiero kartę sim się wymienia.

Wiktor
Poziom 46, Zespół Nasz Orange

Wiadomość zawiera obraz

@RudaMenda95

i jak się zakończyła Twoja sprawa?

Czy któryś z powyższych wpisów Ci pomógł? Jeśli tak - to zachęcam do jego oznaczenia. Szczegóły poniżej Emotikon: Szczęśliwy:

Spoiler
  • jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk 4.png 
    Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.