- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za rejestrację numeru, a SMS konkurowe
Wszystko fajnie, tylko czemu nie moge wysyłac smsow konkursowych? W salonie mowili, ze bonus obejmuje wszelkie smsy/polaczenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za rejestrację numeru
@palindrom masz jakieś nieprawdziwe informacje - regulamin pisze: "Środki z bonusu złotówkowego są wykorzystywane po wszystkich pakietach i usługach, a bezpośrednio przed Kontem Głównym. Można je wykorzystać na połączenia głosowe do sieci komórkowych i stacjonarnych, SMS i MMSy do wszystkich sieci komórkowych oraz Internet w sieci Orange. Bonusu nie można wykorzystać na zakup pakietów i usług, usługi o podwyższonej opłacie oraz na połącznia, SMSy, MMSy międzynarodowe i w roamingu".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ps. jeśłi masz nowy starter to smsy premium będziesz mógł wysyłać dopiero po zasileniu za 10 zł - wówczas blokada na smsy premium zostanie dezaktywowana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok, dziekuje za informacje. Zaufałam doradcy, ktory przekonywał mnie, ze bonus obejmuje smsy premium... Nastepnym razem najpierw zajrze do regulaminu zanim pojde do salonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@palindrom moja druga wypowiedź dotyczyła tylko odblokowania usług premium na nowym starterze. Pierwsza moja wypowiedź dotyczy zarówno nowych jak i już aktywnych starterów, jest to stały punkt regulaminu który dotyczy wszystkich.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zostałeś poinformowany, że bonus 1000zł jest na smsy premium?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 ciekawe gdzie taki "inteligentny" doradca pracuje, teraz bym poszedł do niego po ten 1000 zł 😜