Nie można wyświetlić tego widżeta.

Bonus za przeniesienie aktywował sie prawidłowo tylko na 1 numerze z 3

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 19
  • 48
  • 0

Bonus za przeniesienie aktywował sie prawidłowo tylko na 1 numerze z 3

Ja aktywowałem na trzech kartach . Na razie prawidłowo wskoczyło tylko na jednym numerze. Drugi zmula od 12.12. Wskoczyło na razie 1000 GB ale nie przedłużyło konta. Na czacie Orange każą jeszcze czekać do dzisiejszej nocy wiec czekam. Trzeci przenosiłem dziś i SMS wysłałem od razu ale na razie nic nie wskoczyło 😉

16 ODPOW. 16

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19862
  • 57465
  • 783

Bonus 1000GB za przeniesienie numeru do Orange na kartę

@cryptoman44 mi GB za zgody marketingowe wskoczyły na nowo aktywowanym starterze po około 3 godzinach od wysłania SMS-a. Teoretycznie czas na włączenie GB to 24 godziny, bywa jednak szybciej. Ostatnio jednak trzeba kilka godzin poczekać. Pewnie mają duży ruch w systemie zarządzania ofertą i stąd może wynikać dłuższy czas oczekiwania. 

• 19
  • 48
  • 0

Po moim numerze nr 2 wygląda że bywa i dłużej niż 24 h. SMS wysłany na tymczasowym wieczorem 12.12 i dziś Pani na czacie mówi że może dlatego że numer już się przeniósł i żebym poczekał aż miną 24 h od wskoczenia przenoszonego numeru 😉 Poczekam i będę się do nich odzywał jak nie wskoczy dziś w nocy

• 19862
  • 57465
  • 783

@cryptoman44 wyślij jeszcze raz SMS-a na zgody marketingowe. 

• 19
  • 48
  • 0

🙂 Oczywiście wysłałem już kolejnego 13.12. dlatego Pani mi powiedziała że pierwszego wysyłałem 13.12. 😉

• 19862
  • 57465
  • 783

Ostatni moment na aktywację bonusu 1 000 GB za zgody marketingowe.

Od jutra za zgody marketingowe otrzyma się bonus 400 GB.

https://www.orange.pl/omnibook/bonus-za-zgody-w-orange-na-karte-nowa-promocja

• 19
  • 48
  • 0

No mi zostaje się boksować z BOK bo oczywiście na dwóch pozostałych numerach konto się nie przedłużyło . Na jednym wskoczyło 1000 GB na 30 dni a na drugim nic. Tak myślałem że opowieści o tym na czacie że mam zaczekać mają raczej na celu spławienie mnie 😉 Zobaczymy jutro bo dziś wiadomo że nic nie załatwię .

@ketrasaArturw podanym linku jest mowa o zmianie 11.12 z 200 GB na 400 GB ... (??)

• 19862
  • 57465
  • 783

@cryptoman44 znajomym pomagałem w złapaniu bonusa za zgody marketingowe, to na 5 nowo aktywowanych numerach na jednym wskoczył standardowy bonus 400 GB. Po godzinie uzupełnił się na pełną ilość. Przypuszczałem, że i u Ciebie się zaktualizuje. Widocznie na przenoszonych numerach działa gorzej i niezbędna jest interwencja na infolinii. 

Tak, jest zmiana z 200 na 400 GB. Taka jest ilość GB docelową, tylko ktoś na weekend wpadł na pomysł, aby zrobić promocję na 1 000 GB i ta wartość wpadnie jeszcze przy aktywacji dziś.

• 19
  • 48
  • 0

Hmmm. Na numerze przenoszonym 12.12 wskoczyła ważność 362 dni dla Bonusu za doładowania: 1000 GB...ale  wyżej jest dzwoń30 dni. Przy numerze nr 1 przenoszonym 11.12 mam tu i tu rok. Konieczne jest aby przy dzwoń również był rok ważności ? Czy wystarczy że przy bonusie jest?Powinienem zrobić coś jeszcze aby wpadło to 600 GB poza zgodą SMS i ewentualnym kontaktem z Orange ?

• 19862
  • 57465
  • 783

@cryptoman44 rok ważności powinno wskoczyć i dla konta głównego złotówkowego na połączenia wychodzące i dla konta GB z doładowań. Jedyna różnica, to konto na połączenia wychodzące na być 1 dzień dłużej niż GB z doładowań. Tak powinien czas się ustawić po aktywacji zgody marketingowej. Inne odstępstwa trzeba zgłaszać.