- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Wątek został wyodrębniony z tematu 20GB na 20-lecie!!! - Moderator Wiktor ◄
To znaczy, że jeśli ja 12-go dostanę jakiś bonus urodzinowy gdzie też będą jakieś GB chyba, mogę też aktywować na ten przykład 11-go te 20 GB ? Kurka wodna to ja jestem zawsze pokrzywdzona, gdyż wciąż w moje imieniny albo urodziny są wprowadzane ciekawe promocje. Poniekąd cieszę się że Orange dba o swoich klientów
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus z promocji urodziny jest na 1 dzień. Ten opisany w wątku na miesiąc i one nie łączą się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus z promocji urodziny jest na 1 dzień. Ten opisany w wątku na miesiąc i one nie łączą się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus urodzinowy a bonus 20GB z okazji 20-lecia
@wscieklaewkanapisał(-a)
To znaczy, że jeśli ja 12-go dostanę jakiś bonus urodzinowy gdzie też będą jakieś GB chyba, mogę też aktywować na ten przykład 11-go te 20 GB ? Kurka wodna to ja jestem zawsze pokrzywdzona, gdyż wciąż w moje imieniny albo urodziny są wprowadzane ciekawe promocje. Poniekąd cieszę się że Orange dba o swoich klientów
Bonus możesz aktywować do 12.04, wg regulaminu schodzi przed innymi pakietami i promocjami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
Hm ostatnio na imieniny miałam ważne dwa dni 🙂 ale może się mylę. Dzień dobry @Piotrekk85 i dziękuję 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)
@wscieklaewkanapisał(-a)
Bonus możesz aktywować do 12.04, wg regulaminu schodzi przed innymi pakietami i promocjami.
Alem jest pazerna na te bonusy, że aż mi trochę wstyd się robi
Dzień dobry @Katani1 i dziękuję 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus urodzinowy to zwykle 1 GB przyznawany rano, ważny do końca następnego dnia. Możesz włączyć bonus 20 GB wieczorem 12.04, kiedy wykorzystasz cały lub część bonusa za urodziny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)
Bonus urodzinowy to zwykle 1 GB przyznawany rano, ważny do końca następnego dnia. Możesz włączyć bonus 20 GB wieczorem 12.04, kiedy wykorzystasz cały lub część bonusa za urodziny.
I znając siebie to zapewne zapomni mi się 12-go włączyć 🙂 ale @Katani1 mam prośbę - mianowicie na jak długo mniej lub więcej wystarczają te 20 GB ? , bo ja nawet nie wiem na ile 1 GB wystarcza ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I znając siebie to zapewne zapomni mi się 12-go włączyć 🙂 ale @Katani1 mam prośbę - mianowicie na jak długo mniej lub więcej wystarczają te 20 GB ? , bo ja nawet nie wiem na ile 1 GB wystarcza ?
Zależy, czy przeglądasz strony, FB, itp., czy oglądasz filmy w HD. W telefonie masz licznik danych, ustaw sobie limit i monitoruj zużycie,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)
Zależy, czy przeglądasz strony, FB, itp., czy oglądasz filmy w HD. W telefonie masz licznik danych, ustaw sobie limit i monitoruj zużycie,
No niby chyba mam ten licznik ( dopiero zaczynam obeznania ) Teraz to będę miała znowu dylemat z ustawieniem tym razem limitu danych, jak i monitorowana zużycia, ale może niczego nie popsuję? nie wiem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No niby chyba mam ten licznik ( dopiero zaczynam obeznania ) Teraz to będę miała znowu dylemat z ustawieniem tym razem limitu danych, jak i monitorowana zużycia, ale może niczego nie popsuję? nie wiem
Dasz radę, powodzenia 🙂
edit:
Wykorzystanie pakietów możesz też sprawdzać w aplikacji Mój Orange lub na stronie, tylko tam dane aktualizują się z opóźnieniem.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »